Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Φίνγκερ, προλαβαίνει τον δεύτερο τελικό

Φώτης Καρακούσης
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Ελαφρύ διάστρεμμα ο Φίνγκερ, προλαβαίνει τον δεύτερο τελικό

bet365

Ευχάριστα είναι όπως όλα δείχνουν τα νέα με τον τραυματισμό του Μίχαλ Φίνγκερ με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα και τον Τσέχο διαγώνιο να προλαβαίνει τον δεύτερο τελικό με τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Αγίου Θωμά.
Με το πρώτο σετ να το έχει κατακτήσει ο Παναθηναϊκός, στο ξεκίνημα του δευτέρου ο Ολυμπιακός χάνει τον βασικό του διαγώνιο. Ο Μίχαλ Φίνγκερ στον πρώτο κιόλας πόντο προσγειώνεται στο πόδι του Τσάτσιτς και μένει εκτός αγώνα. Λογικό στους «ερυθρόλευκους» να υπήρχε αγωνία για το αν ο Τσέχος διαγώνιος προλάβει τον δεύτερο τελικό την ερχόμενη Κυριακή στον Άγιο Θωμά. Τα νέα ωστόσο ήταν ευχάριστα για τους Πειραιώτες, καθώς οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ελαφρύ διάστρεμμα. Ο Φίνγκερ θα υποβληθεί την Παρασκευή σε μαγνητική για μεγαλύτερη σιγουριά, αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις λένε πως θα αγωνιστεί κανονικά την Κυριακή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα