O Oλυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του στο Champions League

O Oλυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του στο Champions League

Newsroom
O Oλυμπιακός ξεκινά το ταξίδι του στο Champions League

bet365

O Ολυμπιακός βρίσκεται στη Βόρεια Μακεδονία για τον αγώνα με τη Στρούμιτσα στο πλαίσιο του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Το ευρωπαϊκό ταξίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο αρχίζει η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (17/9, 20:00) από τη Βόρεια Μακεδονία.

Συγκεκριμένα oι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την πρωταθλήτρια Βόρειας Μακεδονίας, Στρούμιτσα, για το πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του CEV Champions League, με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», την άλλη Τρίτη (24/9).

Η αποστολή του Ολυμπιακού βρίσκεται από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας (16/9) στον προορισμό της και το βράδυ οι παίκτες προπονήθηκαν στο γήπεδο της Στρούμιτσα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους.

Ο διεθνής ακραίος του Ολυμπιακού, Ραφαήλ Κουμεντάκης, δήλωσε: «Ξεκινάμε ένα ταξίδι, το οποίο ελπίζουμε να είναι όσο πιο μακρύ γίνεται. Ανυπομονούμε να αρχίσουν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις, θέλουμε να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε. Αρχικά, να κερδίσουμε το πρώτο μας παιχνίδι, που είναι δύσκολο. Τα πρώτα παιχνίδια κρύβουν πάντα κάποιες δυσκολίες. Να μπούμε στους ομίλους και να κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται».

Από την πλευρά του, ο Σέρβος διαγώνιος των «ερυθρόλευκων», Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς, ανέφερε: «Ξεκινάμε. Το πρώτο μας ταξίδι. Σίγουρα, περιμένουμε ένα δύσκολο ματς, αλλά είμαι χαρούμενος που είμαστε όλοι υγιείς και εύχομαι, να κάνουμε καλό παιχνίδι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα