Ατανασίεβιτς: «Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε, δεν κοιτάζω τα ατομικά βραβεία»

Ατανασίεβιτς: «Το μόνο που θέλω είναι να κερδίζουμε, δεν κοιτάζω τα ατομικά βραβεία»

Newsroom
Ο Ατανασίεβιτς

bet365

Ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς μετά τον πρώτο του αγώνα με τη φανέλα του Ολυμπιακού, δεν στάθηκε στην δική του εξαιρετική εμφάνιση, λέγοντας πως θέλει μόνο να κερδίζει και πως δεν κοιτάζει τα ατομικά βραβεία.

Πραγματοποιώντας πειστική εμφάνιση, ο Ολυμπιακός επικράτησε στην Βόρεια Μακεδονία της Στρούμιτσα με 3-0 και ουσιαστικά προκρίθηκε στον 2ο προκριματικό του Champions League. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Αντρέα Γκαρντίνι ήταν ο Αλεξάνταρ Ατανασίεβιτς με τον Σέρβο σούπερ σταρ να αναδεικνύεται και πολυτιμότερος παίκτης έχοντας 18 πόντους, με 83% αποτελεσματικότητα στην επίθεση (15/18 επιθέσεις), δύο μπλοκ και έναν άσσο!

Για το εξαιρετικό ντεμπούτο του με τον Θρύλο, το βραβείο του MVP και το πρώτο -ευρωπαϊκό- ματς της σεζόν 2024-25 στο γήπεδο της Στρούμιτσα, ο Σέρβος διαγώνιος δήλωσε: «Ειλικρινά, δεν κοιτάζω ποτέ τα ατομικά βραβεία. Το μόνο που θέλω, είναι να κερδίζουμε. Για εμάς, ήταν ένα σημαντικό ματς, γιατί πέρα από τη σημαντικότητα του, δεν είχαμε φιλικά παιχνίδια. Παίξαμε το πρώτο μας ματς για τα προκριματικά της κορυφαίας διοργάνωσης, οπότε έπρεπε να δώσουμε το μέγιστο και να ξεκινήσουμε με τον καλύτερο τρόπο. Πιστεύω, ότι έχουμε δυνατή ομάδα, ικανή να παλέψει με όλους τους αντιπάλους. Απλά πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα και να ανεβάσουμε το επίπεδο του παιχνιδιού μας ακόμη περισσότερο. Είμαι εξαιρετικά περήφανος που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου, που είμαι μέρος αυτής της ομάδας, μιας ομάδας γεμάτης με καλούς παίκτες. Θα προσπαθώ να δίνω το μέγιστο κάθε φορά, ελπίζοντας να βοηθήσω να πετύχουμε τις φιλοδοξίες του συλλόγου. Είναι νωρίς ακόμα, όμως σίγουρα, έχουμε μια ομάδα που θα παλεύει συνέχεια, κάθε φορά».

@Photo credits: CEV.eu

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα