Ολυμπιακός: Το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν για την ομάδα βόλεϊ με τη ρεβάνς με τη Στρούμιτσα

Ολυμπιακός: Το πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν για την ομάδα βόλεϊ με τη ρεβάνς με τη Στρούμιτσα

Η ομάδα βόλε

bet365

Το πρώτο εντός έδρας ματς της αγωνιστικής σεζόν 2024-25 δίνει, την Τρίτη (24/9), η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού ΟΝΕΧ στη ρεβάνς με τη Στρούμιτσα.

Μετά την άνετη επικράτηση (0-3) στο πρώτο ματς στη Βόρεια Μακεδονία, ο Ολυμπιακός τίθενται και πάλι αντιμέτωπος με τη Στρούμιτσα, για τη ρεβάνς του πρώτου γύρου των προκριματικών και χρειάζεται μόλις δύο κερδισμένα σετ, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κορυφαίου ευρωπαϊκού διασυλλογικού θεσμού. Οι ενδιαφερόμενοι για τα εισιτήρια μπορούν να δουν εδώ για τη διάθεσή τους και τον τρόπο αγοράς τους.

Ο Αντρέα Γκαρντίνι τόνισε: «Περιμένουμε τη ρεβάνς, για τον πρώτο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Έχουμε κάποια προβλήματα μικροτραυματισμών, αλλά η ομάδα δουλεύει με τον σωστό τρόπο, ώστε να πάει μπροστά.

Ξέρουμε, ότι κανένας αγώνας δεν θα είναι εύκολος στη σεζόν που βρισκόμαστε. Επομένως, είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε». Ο Αλεν Παγένκ σχολίασε: «Θέλουμε να κερδίσουμε, γιατί είναι το πρώτο ματς της σεζόν στο σπίτι μας. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο των προκριματικών του CEV Champions League. Θέλουμε τον κόσμο μας σε αυτή την προσπάθεια, να είναι μαζί μας, με στόχο αυτή τη νίκη».

Olympiacossfp.gr

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα