Ολυμπιακός βόλεϊ: Η αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στον 2ο γύρο του Volley Champions League

Ολυμπιακός βόλεϊ: Η αντίπαλος των Ερυθρολεύκων στον 2ο γύρο του Volley Champions League

Newsroom
oly las palmas

bet365

Ο Ολυμπιακός θα τεθεί αντιμέτωπος με την Λας Πάλμας στο 2ο γύρο του Volley Champions League, με την πρώτη αναμέτρηση να διεξάγεται στις 2 Οκτωβρίου στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη».

Μετά τη διπλή επικράτηση επί της Στρούμιτσα και συνάμα την άνετη πρόκριση στον δεύτερο προκριματικό του Champions League, ο Ολυμπιακός έμαθε την επόμενη αντίπαλό του η οποία προέκυψε από το ζευγάρι Λας Πάλμας - Μπενφίκα.

Παρά την εύκολη νίκη της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά στο πρώτο ματς, με 3-1 σετ, το δεύτερο ματς ανάμεσα στις δύο αντιπάλους δεν κύλησε με αντίστοιχη άνεση για τους Ισπανούς. Η Μπενφίκα στον δεύτερο αγώνα κατάφερε να στείλει το ματς σε «χρυσό» σετ, ωστόσο δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το υπέρ της προβάδισμα (10-7) και δέχθηκε την ανατροπή για να χάσει εν τέλει την πρόκριση.

Ο πρώτος αγώνας του Ολυμπιακού με τη Λας Πάλμας στον δεύτερο προκριματικό του Champions League θα γίνει την Τετάρτη (2/10) στο κλειστό του Ρέντη. Η ρεβάνς στα Κανάρια Νησιά θα διεξαχθεί μία εβδομάδα αργότερα.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ - Μπράσοφ, με στόχο μια θέση στη φάση των ομίλων.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα