Ολυμπιακός: Πρώτη μάχη με τη Λας Πάλμας για το Champions League

Newsroom
Πρώτη μάχη με τη Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός για το Champions League

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Λας Πάλμας στο «Μ. Μερκούρη» στον πρώτο αγώνα του β' προκριματικού γύρου του CEV Champions League.

Ο Ολυμπιακός πέρασε με δύο άνετες νίκες το εμπόδιο της Στρούμιτσα και τώρα έχει μπροστά του τις μονομαχίες με τη Λας Πάλμας για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του CEV Champions League.

Οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούν την ισχυρή ισπανική ομάδα την Τετάρτη (2/10, 19:00, COSMOTE SPORT 9) στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», για τον πρώτο ραντεβού των δύο ομάδων.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να αξιοποιήσουν τη δύναμη της έδρα τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει της ρεβάνς, σε μια εβδομάδα στα Κανάρια Νησιά.

Σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του CEV Champions League, ο Ολυμπιακός θα παίξει με τον νικητή του ζευγαριού Σένενβερντ (πρωταθλήτρια Ελβετίας)- Μπρασόφ (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), με «φόντο» μια θέση στη φάση των ομίλων.

Ο τεχνικός Αντρέα Γκαρντίνι, δήλωσε: «H Λας Πάλμας είναι ομάδα υψηλού επιπέδου, μια πολύ… περίπλοκη ομάδα.! Παίζει πολύ καλό βόλεϊ, με υψηλό ρυθμό. Εχουμε ακόμα κάποια προβλήματα, προσπαθούμε να τα λύσουμε. Σε δύο αγώνες πρέπει να πάρουμε το εισιτήριό μας, για να συνεχίσουμε, οπότε περιμένουμε μια σκληρή μάχη στην έδρα μας».

Ο διεθνής λίμπερο Δημήτρης Τζιάβρας συμπλήρωσε: «Η Λας Πάλμας είναι μια πολύ καλή ομάδα, το ξέρουμε. Την τελευταία βδομάδα, ετοιμαζόμαστε γι αυτό τον αγώνα. Είμαστε έτοιμοι να τα δώσουμε όλα, θέλουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και στους ομίλους. Θέλουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, γιατί και είναι ένα πολύ κρίσιμο ματς, αλλά θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια».

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα