Ξιφασκία: Η Γεωργιάδου τον «εμφύλιο» και χρυσό στο Παγκόσμιο κύπελλο

Newsroom
Ξιφασκία: Η Γεωργιάδου τον «εμφύλιο» και χρυσό στο Παγκόσμιο κύπελλο

bet365

Άλλη μία ιστρική στιγμή μας χάρισε το δίδυμο της Δέσποινας Γεωργιάδου και της Δώρας Γκουντούρα στο παγκόσμιο κύπελλο της Τασκένδης στο Ουζμπεκιστάν.

Για ακόμη μία φορά οι Δέσποινα Γεωργιάδου και Δώρα Γκουντούρα εντυπωσίασαν και ανέβηκαν στα υψηλότερα σκαλιά του βάθρου σε Παγκόσμιο κύπελλο ξιφασκίας. Οι δυο τους συναντήθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου κυπέλλου της Τασκένδης, με τη Δέσποινα Γεωργιάδου να κερδίζει τον «εμφύλιο», με 15-10, και ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο.

georgiadou despoina

Νωρίτερα, η Γεωργιάδου (ΠΑΟ) είχε νικήσει την Παγκόσμια πρωταθλήτρια Γιαπωνέζα Μισάκι Εμούρα με 15-11 ενώ η Γκουντούρα (ΑΟ Αρίστων Παιανίας), που ανήκει και στην Team Future της Bwin, νωρίτερα είχε επικρατήσει επί της Αμερικανίδας Ελίζαμπεθ Ταρτακόφσκι με 15-5.

Αυτή ήταν η πρώτη φορά μετά το 1-2 στο εμβληματικό γκραν πρι της Ορλεάνης το 2021 που οι δύο Ελληνίδες συναντήθηκαν στον τελικό, στον οποίο νικήτρια ήταν η Γεωργιάδου με 15-14, και ανέβηκαν μαζί στο βάθρο δείχνοντας την πολύ καλή δουλειά που κάνουν στον δρόμο για το Παρίσι 2024.

fencing

 

Τελευταία Νέα