Η Γκουντούρα εξασφάλισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις»!

Η Γκουντούρα εξασφάλισε μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις»!

bet365

Η Δώρα Γκουντούρα προκρίθηκε στα ημιτελικά του Παγκοσμίου κυπέλλου σπάθης στο ΟΑΚΑ και έχει σίγουρη μία θέση στο βάθρο.

Αλλη μία σπουδαία επιτυχία για την ελληνική ξιφασκία, με την Δώρα Γκουντούρα να εξασφαλίζει μετάλλιο στο Παγκόσμιο κύπελλο «Ακρόπολις» στο ΟΑΚΑ!

Κόντρα στην Κινέζα Γιάκι Ζάο, Νο58 στο ταμπλό, η αθλήτρια της Team Future της Bwin είχε εύκολο έργο όπως αποδείχθηκε στην φάση των «16» επικρατώντας με 15-9, για να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ιταλίδα Μικαέλα Μπατιστόν που έκανε την μεγάλη έκπληξη και απέκλεισε το Νο2 του κόσμου, την Αζέρα Αννα Μπάστα, κερδίζοντας με 15-14, ενώ έχανε με 14-12.

Η Ιταλίδα ξεκίνησε πιο δυνατά, έχοντας προβάδισμα με 4-1, όμως η Γκουντούρα ισοφάρισε γρήγορα σε 4-4 και πέρασε μπροστά με 6-5 και με 8-7 στα μισά της αναμέτρησης. Στο 9-9 η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε ένα σερί 4-0 και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά και σίγουρα μία θέση στο βάθρο, επικρατώντας τελικά με 15-10.

Αντίπαλός της στην 4αδα θα είναι η Ουκρανή Κάρλαν που κέρδισε την Πουζτάι από την Ουγγαρία με 15-4.

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 17:15 ώρα Ελλάδος.

Στις 17.00 θα γίνει ο άλλος ημιτελικός με την Μπατάι από την Ουγγαρία (κέρδισε 15-10 το Νο1 του κόσμου, την Γιαπωνέζα Εμούρα) και την Γαλλίδα Απιθί-Μπρουνέ (κέρδισε την συμπατριώτισσά της, Ριφκίς με 15-10.

 

Τελευταία Νέα