Γκουντούρα στο Gazzetta: «Είναι μεγάλη παγίδα ο πρώτος αγώνας, αλλά έχω πολύ καλή ψυχολογία» (vid)

Πηνελόπη Γκιώνη
dora 2024

bet365

Η Δώρα Γκουντούρα σε δηλώσεις της στο Gazzetta.gr στάθηκε στην πολύ καλή ψυχολογία της, ούσα αρκετά συγκρατημένη μετά την άνετη επικράτησή της στον πρώτο αγώνα. Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Η Δώρα Γκουντούρα, μέλος της Team Future της Bwin, επικράτησε με σκορ 15-3 Καναδής Πάμελα Μπριντ'Αμούρ, και πήρε με ευκολία το εισιτήριο για τους «16» των Ολυμπιακών Αγώνων στην ξιφασκία.

Η ίδια μίλησε στο Gazzetta αναφέροντα πως έχει πολύ καλή ψυχολογία, κρατώντας χαμηλά τη... μπάλα λέγοντας πως οι πρώτοι αγώνες αποτελούν... παγίδα, ελέω της σχετικής ευκολίας τους.

Μάρκος στο Gazzetta: «Παγωμένος, δεν το ευχαριστήθηκα καθόλου»

Μάλιστα, τόνισε πως γνωρίζει τι πρέπει να διορθώσει ενόψει της επόμενης αναμέτρησης της με τη Γαλλίδα Σιμόν Μπερντέ, με την οποία αναμένεται να αγωνιστεί στις 15:30 ώρα Ελλάδας.

Οι δηλώσεις της Γκουντούρα στο Gazzetta

«Πήγε πολύ καλά, πήγε καλύτερα από ό,τι περίμενα και υπολογίζαμε. Κρατάω μόνο τις λεπτομέρειες που πρέπει να διορθώσω, έχω πολύ καλή ψυχολογία.

Είναι μεγάλη... παγίδα ο πρώτος αγώνας για τους αθλητές. Συνεχίζουμε, εύχομαι να είναι μεγάλη η μέρα».

Αντίστοιχες ήταν και οι δηλώσεις της Ελληνίδας ξιφομάχου στην κάμερα της ΕΡΤ, λέγοντας:

«Δεν έχω να πω πολλά είναι ακόμα η αρχή της ημέρας. Είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Η Μπερντέ είναι πολύ καλή αθλήτρια, έμπειρη.

Το στάδιο εδώ... βράζει από κάθε πόντο που παίρνει αθλήτρια από την εθνικότητα τους, ήμουν προετοιμασμένη. Θα τα δώσω όλα».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα