Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η Γκουντούρα αποκλείστηκε άδικα και ο μεγάλος της χορηγός της δίνει μπόνους χρυσού μεταλλίου!

γολ

bet365

Ο μεγάλος χορηγός της Δώρας Γκουντούρα αναγνωρίζει την τεράστια προσπάθειά της και θεωρώντας ότι αποκλείστηκε άδικα στην ξιφασκία των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες να της καταβάλει το μπόνους κατάκτησης χρυσού μεταλλίου που προβλέπεται από τη χορηγική τους συμφωνία.

Η Δώρα Γκουντούρα είδε το όνειρο ενός μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες να σβήνει μετά την ήττα από τη Γαλλίδα Μανόν Απίτι Μπρουνέ (15-13), με την Ελληνίδα ξιφομάχο να έχει πολλά παράπονα για τη διαιτησία στο τέλος του προημιτελικού.

Η ίδια προτίμησε στις πρώτες της δηλώσεις να αποφύγει τις αιχμές. «Έχω κάποιες αμφιβολίες για μερικά χτυπήματα, αλλά δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ την διαιτησία ως δικαιολογία», είπε χαρακτηριστικά, δείχνοντας και τον χαρακτήρα της. Ωστόσο, κάποιες αποφάσεις στον αγώνα της Δώρας Γκουντούρα με τη Μανόν Απίτι Μπρουνέ ήταν επιεικώς αμφισβητούμενες, στερώντας από την ελληνίδα πρωταθλήτρια τη δυνατότητα να παλέψει για ένα μετάλλιο. Ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, δεν μάσησε τα λόγια του: «Αυτό που έγινε σήμερα δεν είναι αδικία. Είναι σκάνδαλο! Έπαιζε μία Γαλλίδα και έπρεπε να περάσει. Ήταν ένα ματς που έπρεπε να λήξει 15-9 υπέρ μας. Είναι τεράστια αδικία. Είναι κρίμα κάποιοι να παίζουν με τον κόπο των παιδιών. Είναι αδικία!», τόνισε.

Η Δώρα Γκουντούρα είναι εδώ και αρκετά χρόνια μέλος της Team Future της bwin, εκπρόσωποι της οποίας μάλιστα βρέθηκαν στο Παρίσι για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες της. Επικοινωνήσαμε μαζί τους και αφού αντιλήφθηκαν το αίσθημα απογοήτευσης και αδικίας που άφησε στην αθλήτρια ο προημιτελικός, αποφάσισαν να της δείξουν άμεσα και έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Η bwin, λοιπόν, θα καταβάλει στην Γκουντούρα το μπόνους κατάκτησης χρυσού μεταλλίου που προβλέπεται από τη χορηγική τους συμφωνία, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι βρίσκεται στο πλευρό της σε κάθε συνθήκη!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα