Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Από τη σκανδαλώδη πρόκριση στο χρυσό μετάλλιο η Γαλλίδα ξιφομάχος

Newsroom
fencing

bet365

Η Μανόν Απίτι - Μπρουνέ, που απέκλεισε τη Δώρα Γκουντούρα στα προημιτελικά της ξιφασκίας των Ολυμπιακών Αγώνων σε έναν αγώνα με πολλά ερωτηματικά για τη διαιτησία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Η Μανόν Απίτι - Μπρουνέ στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Η Γαλλίδα αθλήτρια, που είχε κερδίσει δύο μετάλλια στους Ολυμπιακούς του Τόκιο νίκησε τη συμπατριώτισσά της Σάρα Μπάλζε με 15-12 στον τελικό της ξιφασκίας και την τριάδα συμπλήρωσε η Όλγκα Χάρλαν από την Ουκρανία.

Η διοργανώτρια χώρα των Ολυμπιακών Αγώνων, Γαλλία μετρά ήδη 16 μετάλλια στη διοργάνωση και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των μεταλλίων.

Να θυμίσουμε ότι η Μπρουνέ απέκλεισε στα προημιτελικά την Ελληνίδα Δώρα Γκουντούρα,μέλος της Team Future της Bwin, σε έναν αγώνα με πολλά παράπονα από τη διαιτησία του ματς.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα