NFL: Ο Αντόνιο Μπράουν παράτησε σύξυλους τους Τάμπα Μπέι την ώρα του αγώνα (vid)

Κώστας Ευθυμιάδης
NFL: Ο Αντόνιο Μπράουν παράτησε σύξυλους τους Τάμπα Μπέι την ώρα του αγώνα (vid)

bet365

Αρνητικός πρωταγωνιστής και πάλι ο Αντόνιο Μπράουν καθώς έκανε έξαλλη την ομάδα του και… τελείωσε μόνος του την καριέρα του.

Ενας από τους πλέον αμφιλεγόμενους παίκτες του NFL είναι ο Αντόνιο Μπράουν.

Έχει προκαλέσει οργή πολλές φορές με την συμπεριφορά του εντός κι εκτός γηπέδων, αλλά τα ξημερώματα φαίνεται πως έβαλε ταφόπλακα στην καριέρα του. Την ώρα που η ομάδα του, οι πρωταθλητές Τάμπα Μπέι Μπακανίρς, βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 24-10 από τους Τζετς της Νέας Υόρκης, τα έβαλε με το προπονητικό τιμ της ομάδας του, αρνήθηκε να μπει να παίξει και έβγαλε την φανέλα του πετώντας την στον πάγκο και στη συνέχεια το φανελάκι του στην κερκίδα, αποχωρώντας για τα αποδυτήρια!

Αν και ο Τομ Μπρέιντι και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον συγκρατήσουν, αυτός σαν να μην τρέχει τίποτα, έκανε και πλάκα με την κερκίδα, συνεχίζοντας την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά του.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που προκάλεσε, καθώς πρόσφατα αποκαλύφθηκε πως είχε ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού για να μπορεί να αγωνίζεται και να κάνει ότι άλλο θέλει ελεύθερα.
Αυτό βέβαια ήταν και το μικρότερο… πταίσμα του, καθώς πολλές φορές έχει απασχολήσει και τις αρχές.

Ο Μπράουν, που ξεκίνησε την καριέρα του στο NFL το 2010 με τους Πίτσμπουργκ Στίλερς, άρχισε από το 2018 να έχει περιπέτειες. Ενώ η ομάδα το πάλευε να μπει στα play off, τσακώθηκε με τον quarterback Μπεν Ρόθρισμπέργκερ και αρνήθηκε να παίξει στο τελευταίο ματς της κανονικής περιόδου.

Ζήτησε μεταγραφή και την πήρε, πηγαίνοντας στους Οκλαντ Ρέιντερς, όπου άρχισε και η διαμάχη του με την Λίγκα καθώς αρνούνταν να πληρώσει πρόστιμο που του είχε επιβληθεί.
Οι Νιου Ινγκλαντ Πάτριοτς, με την επιμονή του Τομ Μπρέιντι, τον πήραν στην ομάδα τους, αλλά τρεις μέρες μετά, η Μπρίτανι Τέιλορ, πρώην σύντροφός του, του έκανε μήνυση για σεξουαλική κακοποίηση. Ωστόσο η υπόθεση δεν εκδικάστηκε και αγωνίστηκε κανονικά. Μόλις έξι μέρες μετά όμως, στις 16 Σεπτεμβρίου του 2019, μία δεύτερη γυναίκα παρουσίασε μια νέα κατηγορία εναντίον του για σεξουαλική επίθεση, με τον Μπράουν να καταδικάζεται και 4 μέρες μετά οι Πάτριοτς να τον κόβουν από την ομάδα.

Το 2020 μπήκε στη φυλακή, αλλά για άλλο λόγο. Συγκεκριμένα, για κλοπή ενός φορτηγού και επίθεση στον οδηγό του, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι ο παίκτης ήταν υπό την επήρεια κάποιου ναρκωτικού. Τέσσερις μέρες αργότερα, ο παραλήπτης κατέβαλε εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος από τη φυλακή, με τον μάνατζέρ του ωστόσο να τον εγκαταλείπει τσαντισμένος από την συμπεριφορά του.

Τελικά ο Μπρέιντι του έδωσε άλλη μία ευκαιρία, φέρνωντάς τον στους Τάμπα Μπέι. Εκεί που έδειχνε να σοβαρεύεται, ανακαλύφθηκε πως αγωνιζόταν με ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού. Τα ξημερώματα ήρθε το «κερασάκι στην τούρτα» με την επεισοδιακή αποχώρησή του από την ομάδα, την ώρα του αγώνα. Οι Μπακανίρς, ξεκαθάρισαν πως έχει τελειώσει οριστικά γι’ αυτούς ως παίκτης.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα