H Ερασιτεχνική ΑΕΚ δημοσίευσε το λογότυπο για τα 100 χρόνια του συλλόγου

H Ερασιτεχνική ΑΕΚ δημοσίευσε το λογότυπο για τα 100 χρόνια του συλλόγου

bet365

Το διπλό λογότυπο για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της ΑΕΚ έδωσε στη δημοσιότητα η Ερασιτεχνική, με το σύμβολο του άπειρου και την ελιά να ξεχωρίζει.

Το… διαφορετικό λογότυπό της, για τα 100 χρόνια που συμπληρώνονται του χρόνου από την μέρα ίδρυσής της, έδωσε στην δημοσιότητα η Ερασιτεχνική ΑΕΚ.

Ο κλασικός δικέφαλος αετός, από αύριο θα χρησιμοποιείται σε όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής διαφορετικός. Το επετειακό σήμα, θα έχει τους ιδρυτικούς καταστατικούς χρωματισμούς του χρυσού και μαύρου με τον αετό να τον συνοδεύουν:

  • Το σύμβολο του άπειρου που απεικονίζεται στον αριθμό 100, «επειδή η ΑΕΚ είναι Αθάνατη και η ύπαρξη της θα εξακολουθεί στο διηνεκές» όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος
  • Το σύμβολο της υπεραιωνόβιας ΕΛΙΑΣ, με το κλαδί της αλλά και τους καρπούς που γεννά, μα και «για όλα όσα πρεσβεύει η ΑΕΚ. Τη φιλία, την ειρήνη, την ευημερία, το «ευ αγωνίζεσθαι», τον τίμιο αγώνα για τη ΝΙΚΗ».
  • Και φυσικά την αναφορά στην εκατονταετία 1924-2024.

Το επετειακό σήμα της ΑΕΚ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα