Μπότσια: Χάλκινο μετάλλιο για Ντέντα και Πολυχρονίδη στο Ευρωπαϊκό

Κώστας Ευθυμιάδης
Μπότσια: Χάλκινο μετάλλιο για Ντέντα και Πολυχρονίδη στο Ευρωπαϊκό

bet365

Με ακόμη ένα χάλκινο μετάλλιο, ολοκλήρωσε η ελληνική αποστολή του Μπότσια, την παρουσία της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Παρά-Αθλημάτων, που διεξάγεται στο Ρότερνταμ.

Το χάλκινο μετάλλιο στα ζευγάρια της κατηγορίας BC3, κατέκτησαν ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης (ramp operator Κατερίνα Πατρώνη) και η Άννα Ντέντα (ramp operator Χριστίνα Ντέντα) καθώς αγωνίστηκαν στο «μικρό» τελικό.

Ο λόγος που δεν αγωνίστηκαν στον μεγάλο τελικό ήταν ότι στο τέλος του ημιτελικού με την ομάδα της Πολωνίας και αφού είχε τελειώσει υπέρ της ελληνικής ομάδας με 4-3 και πήγαινε αήττητη, για την υπεράσπιση του τίτλου της από το 2021, η πρώτη διαιτητής του αγώνα θεώρησε ότι 2 μπάλες της ελληνικής ομάδας είχαν διαφορετική υφή, από αυτή που θα έπρεπε. Αφού έγινε ξανά έλεγχος, κόπηκαν οι 2 αυτές μπάλες και το παιχνίδι κατοχυρώθηκε υπέρ των Πολωνών.

Έτσι Πολυχρονίδης και Ντέντα βρέθηκαν να αγωνίζονται για το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο, παρά την όχι και τόσο καλή ψυχολογία τους, κατέκτησαν καθώς επικράτησαν με 3-2 των Πορτογάλων. Το ελληνικό δίδυμο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέβηκε στο βάθρο, του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, για ακόμη μια φορά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα