Γιώργος Τρομάρας: Δρόμος σε χωριό του Θέρμου πήρε το όνομά του

Ο Τρομάρας

bet365

Το χωριό Αγία Σοφία του Θέρμου Αιτωλοακαρνανίας προχώρησε σε ονοματοδοσία δρόμου προς τιμήν του Γιώργου Τρομάρα, που κατάγεται από εκεί.

Ο Γιώργος Τρομάρας (30.6.1950-24.01.2022) υπήρξε παγκοσμίου φήμης επαγγελματίας παλαιστής και μασίστας. Ποτέ δεν παρέλειπε να αναφέρει από που κατάγεται και πως ξεκίνησε.

Με πρωτοβουλία της κοινότητας Αγίας Σοφίας, με πρόεδρο τον Δημοσθένη Μπαλαμάτση και συμβούλους τους Κώστα Ντελόπουλο, Βασίλη Σιάχο, Μάριο Κωστίνη και Θωμά Κότσαλο προωθήθηκε στον Δήμο Θέρμου αίτημα ονοματοδοσίας δρόμου, που έγινε δεκτό. Ο δρόμος ξεκινάει από την επαρχιακό οδό Αγρινίου – Θέρμου και καταλήγει στο πατρικό σπίτι του τιμώμενου.

Ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπυρίδων Κωνσταντάρας αποδέχτηκε το αίτημα με χαρά και φρόντισε να γίνουν όλες οι απαιτούμενες ενέργειες προς την υλοποίησή του. Στο πλαίσιο των εορτών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού πραγματοποιήθηκε η τελετή με παρευρισκόμενους τον Δήμαρχο, μέλη του γραφείου του και όλη την κοινότητα, στην πλατεία του χωριού αλλά και τον γιο του Γιώργου Τρομάρα, Κώστα. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό και στο τέλος της τελετής οι παρευρισκόμενοι αναφώναξαν «Αθάνατος»! Η οικογένεια του Τρομάρα ευχαρίστησε άπαντες για αυτήν την τιμή.

@Photo credits: Η φωτογραφία είναι από το επίσημο site του Γιώργου Τρομάρα

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα