Ίος: H επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley

Newsroom
...

bet365

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Beach Volley στην Ίο, όπου πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γιάννης Βρούτσης έδειξε ενθουσιασμένος από την επιτυχία της διοργάνωσης την οποία «τρέχει» όλα αυτά τα χρόνια η επιχειρηματίας Βάσω Πετρίδου.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο νησί τόσο ο Δήμαρχος Γκίκας Γκίκας όσο και ο Γιάννης Βρούτσης τίμησαν τη γνωστή επιχειρηματία που αγαπά και στηρίζει έμπρακτα τον αθλητισμό στην Ίο.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν η παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Beach Volley Βάσω Καραντάσιου, αλλά και η πρωταθλήτρια ανοιχτής κολύμβησης Κέλλυ Αραούζου.

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Ιητών, με την οποία προλόγισε την χθεσινή εκδήλωση και την παρουσία του αναπληρωτή Υπουργού Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση στο νησί:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα