Κωτσόβολος: Η βραδιά που ευχηθήκαμε δυνατά «Καλή Επιτυχία» στους αθλητές της Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής Ομάδας!

Branded Content Team
...
Η Κωτσόβολος ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στους αθλητές μας ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού σε μια αξέχαστη εκδήλωση.

Tι θα πει «ίδιοι στα θέλω και ίσοι στα μπορώ», δηλαδή το σύνθημα της Κωτσόβολος, που είναι Υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας και Επιτροπής για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024; Αυτή ήταν η απορία μας λίγο πριν βρεθούμε στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Pierce Theater του Αμερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος, για τον αποχαιρετισμό των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής και Παραολυμπιακής αποστολής. Η παρουσία μας σε αυτή την όμορφη και συγκινητική βραδιά, έλυσε απορίες.

Όταν τα φώτα της σκηνής άναψαν, η παρουσιάστρια Ντορέττα Παπαδημητρίου μας καλωσόρισε σε μια εκδήλωση που έδειξε ότι το μέλλον των Ολυμπιακών Αγώνων εγγυάται εκπλήξεις, με χρώμα γαλανόλευκό. Τα χαμόγελα περίσσευαν, το ίδιο και η συγκίνηση, σε αυτή τη συνάντηση των ανθρώπων της Κωτσόβολος με του αθλητές της ελληνικής αποστολής.

...

Όλοι διαπιστώνουμε καθημερινά ότι η τεχνολογία τρέχει με ασύλληπτους ρυθμούς και ο άνθρωπος καλείται να χρηστεί οδηγός αυτής της προόδου, και να εκμεταλλευτεί την καινοτομία προς όφελος του.

Σε αυτόν τον αγώνα, η Κωτσόβολος έχει την ευθύνη να σημειώνει καθημερινά τα δικά της «ρεκόρ» και να στρέφει την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία όλων των ανθρώπων, εν προκειμένω, των αθλητών, που ξεπερνούν σε καθημερινή βάση τα όρια τους, που το όριο υπάρχει μόνο εκεί που τελειώνουν τα όνειρα τους.

...

Στη σκηνή ανέβηκαν 13 αθλητές από τις δύο ομάδες, συνοδευόμενοι από παιδιά εργαζομένων μας, για να μιλήσουν γι’ αυτή τη γιορτή του αθλητισμού που πρόκειται να συμβεί στο Παρίσι, με κεντρικό σημείο αναφοράς την ισότητα και τον σεβασμό των ανθρώπων, για έναν Καλύτερο Κόσμο που μας χωρά όλους!

Οι αθλητές που συμμετείχαν, κατά αλφαβητική σειρά, ήταν οι: Νάσος Γκαβέλας (Στίβος 100μ), Τατιάνα Γκουσίν (Άλμα εις ύψος), Γιάννης Κωστάκης (Κολύμβηση), Βαγγέλης Μακρυγιάννης (Κολύμβηση), Σοφία Μαλκογεώργου (Καλλιτεχνική κολύμβηση), Λήδα Μαρία Μανθοπούλου (Στίβος 100μ.), Δημήτρης Μπακοχρήστος (Άρση βαρών σε πάγκο), Ελένη Παπασταματοπούλου (Para Tae kwon do), Δώρα Πασχαλίδου (Τζούντο), Ευαγγελία Πλατανιώτη (Καλλιτεχνική κολύμβηση), Μαρία Πρεβολαράκη (Πάλη), Κατερίνα Στεφανίδη (Άλμα επί κοντώ) και Χαράλαμπος Χαλκιαδάκης (Σκοποβολή πήλινου στόχου).

...

Μία από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν ο Νάσος Γκαβέλας ζήτησε από την Ευαγγελία Πλατανιώτη να μοιραστεί μια πολύ όμορφη στιγμή της ζωής της. Εκείνη, λοιπόν, τότε απάντησε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το χρυσό μετάλλιό της στο πρόσφατο Παγκόσμιο.

«Το πίστεψα και δούλευα πάρα πολύ μέσα μου. Ο αγώνας αυτός ήταν πολύ έντονος και καθημερινά έβαζα στόχο να δίνω το 100% της ενέργειας. Δεν άφησα ούτε μια μέρα να φύγει. Και όταν το κατάφερα παρά τις δυσκολίες στο τέλος ήταν πολύ έντονη και πολύ όμορφη. Εκτίμησα όλες τις δυσκολίες και τα εμπόδια γιατί με έκαναν καλύτερη. Φυσικά έπαιξε ρόλο και ο λόγος της προπονήτριάς μου. Αυτό ήταν το έναυσμα».

...

Ένα ακόμη συγκινητικό «μάθημα ζωής» ήταν αυτό που έδωσε η νεαρή Λήδα Μαρία Μανθοπούλου. «Το μεγαλύτερο μου όνειρο όταν ήμουν μικρή ήταν να πάω στους Ολυμπιακούς. Μου έφυγε η γη κάτω από τα πόδια όταν έμαθα πως έχω σκλήρυνση κατά πλάκας. Μια μέρα ήρθε ένας φίλος και μου είπε πώς "θα πας στην Ολυμπιάδα. Μπορείς να πας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες". Ένιωσα σα να πετάω εκείνη τη στιγμή. Έτρεμα. Είναι σημαντικό να έρθει ένα παιδάκι και να σου πει "θέλω να μάθω". Θέλω να συνεχίσω όσο μπορών με τον αθλητισμό και να δείξω στους ανθρώπους πως όταν κάτι δεν πήγε όπως το ήθελες, ανοίγουν κι άλλοι δρόμοι που κι εμένα δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό».

«Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός. Όσα βρίσκεις στη ζωή, βρίσκεις και στον αθλητισμό», συμπλήρωσε από την πλευρά της η Δώρα Πασχαλίδου. Μάλιστα, ανέφερε πως «καταλαβαίνεις πως έχεις το μικρόβιο του πρωταθλητή, όταν ξεκουράζεσαι και νιώθεις τύψεις». «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο πάμε εκδρομές και κάνουμε διάφορες δραστηριότητες με τις φίλες μου», απάντησε η Ελένη Παπασταματοπούλου στην ερώτηση του «τι της αρέσει να κάνει όταν δεν προπονείται;».

Η συγκίνηση και η χαρά ήταν μη μετρήσιμη. Όταν έχεις μπροστά σου ήρωες των αθλητικών τερέν, έτοιμους για το ραντεβού τους με την ιστορία, με στοχοπροσήλωση νικητή, αλλά και ταυτόχρονα με ευαισθησία μικρού παιδιού, δεν γίνεται να μη σταθείς στο πλευρό τους.

...

Μιλήσαμε για όλες εκείνες τις στιγμές που ο κάθε αθλητής νιώθει το δικό του ηρωικό «πρέπει», για όλες τις περιπτώσεις που το σώμα μοιάζει να μην αντέχει άλλο, αλλά η θέληση φωνάζει πως «ναι, μπορεί, θα τα καταφέρει» και οι στόχοι κατακτούνται, και ένα ολόκληρο στάδιο καταλήγει να φωνάζει για την Ελλάδα, για τους νικητές.

...

Η Κωτσόβολος με το μήνυμα «Ίδιοι στα θέλω, ίσοι στα μπορώ» και με δέσμευση στην ισότητα και τη συμπερίληψη, εδώ και τέσσερα χρόνια στέκεται στο πλευρό των αθλητών και των δύο ομάδων, προάγοντας την ισότητα και τον σεβασμό των ανθρώπων για μια Καλύτερη Ζωή χωρίς διακρίσεις και εμπόδια!

...

Η ξεχωριστή αυτή εκδήλωση ήταν γεμάτη από χαμόγελα, αναμνηστικές φωτογραφίες, μουσική και πολλές εκπλήξεις.

Μικρά παιδιά και καλεσμένοι είχαν γίνει μια παρέα με τους Έλληνες αθλητές. Γιατί τελικά, όσα μας ενώνουν, είναι αυτά που μας πάνε μπροστά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τις καλύτερες στιγμές της εκδήλωσης:

Advertorial

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα