Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: H βάρκα της Ελλάδας άνοιξε την παρέλαση στον Σηκουάνα

Newsroom
greece

bet365

H βάρκα που μετέφερε τα μέλη της ελληνικής ομάδας άνοιξε την πλωτή παρέλαση στον Σηκουάνα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Η μεγάλη γιορτή στον ποταμό Σηκουάνα για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων άρχισε με την είσοδο της ελληνικής ομάδας. Η βάρκα με τα μέλη της ολυμπιακής ομάδας πέρασε πρώτη από τη γέφυρα «Αούστερλιτς», ανοίγοντας την πλωτή παρέλαση.

Με σημαιοφόρους τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο που βρίσκεται κατά μήκος της διαδρομής των έξι χιλιομέτρων.

Τα μέλη των εθνικών ομάδων μπάσκετ και πόλο ανδρών και γυναικών σε πρώτο πλάνο, καθώς και αθλητές κι αθλήτριες της Team Hellas, έζησαν τη μοναδική εμπειρία.


Συνολικά 85 βάρκες θα χρησιμοποιηθούν για να μεταφέρουν τους αθλητές και τις αθλήτριες μέχρι τη γέφυρα στο Τροκαντερό και στο σημείο που θα ανάψει η Ολυμπιακή δάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα