Gazzetta Sports Park: Έλα να δοκιμάσεις με τους καλύτερους

Newsroom
sports_park_

bet365

Κορυφαίοι και κορυφαίες του αθλητισμού στην Ελλάδα θα βρίσκονται την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου στα Εκπαιδευτήρια Δούκα για το Gazzetta Sports Park και για κάθε παιδί που θα θελήσει να δοκιμάσει νέα αθλήματα με τους καλύτερους.

Κλείσε το εισιτήριό σου εδώ

Πολλά αθλήματα, ακόμη περισσότεροι πρωταθλητές και αμέτρητα νέα πράγματα να μάθει ένα παιδί κάθε ηλικίας. Το Gazzetta Sports Park συγκεντρώνει κορυφαία ονόματα του ελληνικού αθλητισμού για να βοηθήσουν τα παιδιά να ανακαλύψουν το αγαπημένο τους άθλημα και να έρθουν σε επαφή με τους πρωταθλητές του μέλλοντος.

Από το Ολυμπιακό Στάδιο και την προπόνηση μαζί με τους καλύτερους αθλητές στίβου της χώρας, η πρωταθλήτρια των εμποδίων Ελισάβετ Πεσιρίδου και η πρωταθλήτρια του ύψους Τατιάνα Γκούσιν θα βρίσκονται στα Εκπαιδευτήρια Δούκα την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

γκουσιν

Η 9η στον τελικό του ύψους στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού και 7η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου, Τατιάνα Γκούσιν, που έχει 10 νίκες σε Πανελλήνια Πρωταθλήτρια αλλά και συμμετοχές σε Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα θα μοιραστεί με τα παιδιά όλα τα μυστικά του άλματος σε ύψος.

Παράλληλα, η 20 φορές Πανελληνιονίκης σε ανοιχτό και κλειστό στίβου και Βαλκανιονίκης σε ανοιχτό και κλειστό στίβο, Ελισάβετ Πεσιρίδου, επιστρατεύοντας όλη την εμπειρία της από τη συμμετοχή σε δύο διοργανώσεις Ολυμπιακών Αγώνων αλλά και αρκετά Παγκόσμια και Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, θα βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που θα θελήσουν να εξερευνήσουν το άθλημα του στίβου.

πεσιριδου

Παράλληλα, η Αλεξάνδρα Εφραίμογλου η νεαρή πρωταθλήτρια Ευρώπης στο τραμπολίνο, που έχει διαπρέψει στο εξωτερικό σε κύπελλα και αγώνες της Παγκόσμιας ομοσπονδίας γυμναστικής, θα προσπαθήσει να δείξει πως ένα άθλημα μπορεί να είναι τόσο διασκεδαστικό ενώ την ίδια ώρα μπορεί να γυμνάζει όλους τους μυς του σώματός μας.

efraimoglou

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείπει από το Gazzetta Sports Park ένας εκπρόσωπος του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό ο Παναγιώτης Αγριογιάννης θα βρίσκεται εκεί για να αποκαλύψει όλα τα μυστικά ενός καλού τερματοφύλακα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής, που πλέον είναι διπλωματούχος προπονητής τερματοφυλάκων, έχει προπονήσει τους κορυφαίους τερματοφύλακες του Ολυμπιακού Κωνσταντίνο Τζολάκη και Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

αγρογιαννης

Παράλληλα, εκπρόσωποι ομοσπονδιών δημοφιλών αθλημάτων, όπως της ελληνικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, αλλά και των νέων αθλημάτων που έχουν ενταχθεί στο Ολυμπιακό πρόγραμμα όπως το breakdance και το skateboard ή αυτά που υπήρχαν ανέκαθεν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως η ξιφασκία ή η σκοποβολή.

Ταυτόχρονα, θα υπάρχουν pilates, zumba και άλλες δραστηριότητες με επαγγελματίες instructors, για μικρούς και μεγάλους.

Κάθε αγορά εισιτηρίου για το Gazzetta Sports Park και μπες αυτόματα στην κλήρωση για 1 PlayStation 5! Το κάθε εισιτήριο μετράει για 1 συμμετοχή. Ισχύουν οι αγορές που θα γίνουν ως το Σάββατο 21/09 στις 12:00.

Ο νικητής θα ανακοινωθεί 21/09 στις 15:00 και θα παραλάβει το δώρο του την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, κατά τη διάρκεια του event.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα