Τουρνουά Beach Hoops 3X3: Διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία

Newsroom
λ
Το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, η παραλία του Varkiza Resort γέμισε «μπάσκετ» και ζωντάνια με τη διεξαγωγή του τουρνουά Beach Hoops 3X3, που συνδιοργανώθηκε με επιτυχία από το ENSO SPORTS CLUB και την εταιρεία Fortius.

Η διοργάνωση αυτή εγκαινιάζει μια νέα εποχή για τα τουρνουά 3x3, καθώς το Enso Sports Club αποτελεί την πρώτη μόνιμη και υψηλού επιπέδου εγκατάσταση που φιλοξενεί συστηματικά αγώνες μπάσκετ 3x3. Πρόκειται για έναν χώρο σχεδιασμένο για να προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία σε αθλητές και θεατές, με όλες τις απαραίτητες υποδομές για την άρτια διεξαγωγή των τουρνουά.

Οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες, με τους νικητές κάθε κατηγορίας να λαμβάνουν μοναδικά δώρα από τους χορηγούς μας. Όλοι οι αθλητές έπρεπε να πραγματοποιήσουν ηλεκτρονική εγγραφή και να υπογράψουν το έντυπο απαλλαγής ευθύνης πριν από τη συμμετοχή τους στους αγώνες.

Εκεί οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τη δράση και τον ανταγωνισμό του μπάσκετ 3x3, σε έναν χώρο που σχεδιάστηκε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών αθλητών.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος συμμετοχών από αθλητές όλων των ηλικιών, U12, U14, 18 Plus προσφέροντας μια μοναδική αθλητική εμπειρία.

Οι συμμετοχές από διάφορες ομάδες και η υποστήριξη του κοινού δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ενθουσιασμό και οικογενειακό πνεύμα παρέα με μουσική του Red Bull dj.

Οι αγώνες ήταν γεμάτοι δράση και ανατροπές, με τους νικητές αναλυτικα:

U12
1οι Πειραιώτες
2οι Denver McNuggets

U14
1οι Remal Madrid
2οι Boston Kleftes

18+
1οι Άμπαλοι
2οι Αχ Αμαν

Η εκπρόσωπος του ENSO SPORTS CLUB Έφη Σφυρή δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που φέραμε κοντά τους αθλητές και τις οικογένειές τους σε μια τέτοια όμορφη γιορτή του αθλητισμού. Ευχαριστούμε την εταιρεία Fortius για την υποστήριξή της που έκανε αυτήν την εκδήλωση εφικτή.»

Από την πλευρά της η Fortius και ο συνδιοργανωτής Βασίλης Μπουτσορής προσέθεσαν: «Η συνεργασία μας με το ENSO SPORTS CLUB αποδεικνύει τη δέσμευσή μας στον αθλητισμό και την υγιή ζωή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να στηρίζουμε τέτοιες εκδηλώσεις για να προάγουμε τη κοινότητα και τον αθλητισμό.»

Η ημέρα ολοκληρώθηκε με τις απονομές και με μια αίσθηση ελπίδας για τις επόμενες διοργανώσεις.
Το ENSO SPORTS CLUB και η Fortius ευχαριστούν τόσο τους συμμετέχοντες όσο και τους θεατές, καθώς και τους χορηγούς Red Bull και X-treme και stores και Wilson που στήριξαν την εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε
2108996436
[email protected]
[email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα