23ο Motor Festival: Χιλιάδες επισκεπτών στην κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού

Newsroom
23ο Motor Festival: Χιλιάδες επισκεπτών στην κορυφαία γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού

bet365

Mε απόλυτη επιτυχία και μοναδικά shows διεξήχθη το 23ο Motor Festival στο MEC Παιανίας, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού,

«Πλημμύρισε» από χιλιάδες επισκεπτών το MEC Παιανίας το τριήμερο από τις 20 έως και τις 22 Σεπτεμβρίου, όπου φιλοξενήθηκε το 23ο Motor Festival.

Η μεγάλη γιορτή του μηχανοκίνητου αθλητισμού, που έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις, προσφέροντας ένα τριήμερο, που θα μείνει αξέχαστο στους επισκέπτες του, ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Το 23ο Motor Festival, διεξήχθη υπό την αιγίδα του Δήμου Παιανίας, πρόσφερε δεκάδες δρώμενα, happenings και shows των 2 και 4 τροχών, σε συνδυασμό δε με ειδικά εφέ Led Show, φωτιές, πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια αξέχαστη εμπερία.

motor festival

Με πρωταγωνιστές τα πιο τρανταχτά ονόματα απ’ όλους τους χώρους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, πρόσφερε ένα φαντασμαγορικό θέαμα, που απόλαυσαν οι επισκέπτες του.

Τα «ζεις όλα» ήταν το σλόγκαν του 23ου Motor Festival και πραγματικά οι χιλιάδες κόσμου που βρέθηκαν στο MEC Παιανίας, τα... έζησαν όλα.

Η φετινή διοργάνωση ξεπέρασε κάθε προσδοκία κι έθεσε τις βάσεις ώστε τα επόμενα χρόνια το Motor Festival να εκτοξευτεί ακόμη περισσότερο, να αποκτήσει αναγνωσιμότητα μιας διεθνούς φήμης έκθεσης, να πλησιάσει τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ισχυρών rands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση.

Για τρεις ημέρες στο MEC Παιανίας οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν δρώμενα, όπως ο ιστορικός Γύρος του Θανάτου, αλλά και το πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της διοργάνωσης τουρνουά Drift RC.

Παράλληλα, οι επισκέπτες βρήκαν συγκεντρωμένους εκατοντάδες εκθέτες, κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, νέα μοντέλα, επαγγελματίες που έχουν να κάνουν με τον χώρο της βελτίωσης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Επίσης εκθέτες από τον χώρο των αξεσουάρ, περιποίησης και ανταλλακτικών, εξοπλισμού, εργαλεία, αγωνιστικού εξοπλισμού, ένδυσης, προστασίας και εκθέτες με Service, καύσιμα, λιπαντικά, παρουσίσαν τα προϊόντά τους με προϊόντα και υπηρεσίες σε μοναδικές τιμές και με μεγάλες εκπτώσεις.

Το 23ο Motor Festival πέρασε στην ιστορία, όμως το επόμενο ραντεβού ήδη δόθηκε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα