Επιβάτης πτήσης δήλωσε πως πήρε λάθος βαλίτσα και βρήκε χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

Κώστας Ευθυμιάδης
Επιβάτης πτήσης δήλωσε πως πήρε λάθος βαλίτσα και βρήκε χρυσό μετάλλιο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Ενας επιβάτης πτήσης που ταξίδευε για το Λος Αντζελες, δήλωσε πως πήρε λάθος βαλίτσα και ανακάλυψε… χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο.

Ο Μαρκ Ερνστ ταξίδευε για το Λος Αντζελες, με το ταξίδι του να παίρνει μια απροσδόκητη τροπή, όπως τουλάχιστον αναφέρει ο ίδιος.

Κατά την άφιξή του στο αεροδρόμιο πήγε να παραλάβει τις βαλίτσες του, μόνο που πήρε μία λάθος αποσκευή και όταν την άνοιξε αντίκρισε ένα χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο!

Ο Ερνστ σοκαρίστηκε καθώς κατάλαβε ότι έχει πάρει λάθος τσάντα η οποία είχε κάτι προφανώς πολύτιμο για κάποιον αθλητή. Προκειμένου να μην… κατηγορηθεί ως κλέφτης, ανέβασε στο TikTok την εικόνα με το μετάλλιο και εξήγησε πως έγινε το μπέρδεμα.

«Μόλις πήρα UBER πίσω στο Λος Αντζελες και συνειδητοποίησα πως έχω πάρει την λάθος τσάντα. Προφανώς δεν το ήθελα, αλλά η τσάντα είναι τόσο συνηθισμένη που ακόμη και μια… γιαγιά την προτιμά» ανέφερε στο βίντεο και ανάρτησε την φωτογραφία με την μαύρη τσάντα και το χρυσό μετάλλιο.

Το ποιος έχασε την τσάντα του και το μετάλλιο δεν έχει ξεκαθαρίσει προς το παρόν, αλλά το μόνο σημάδι που μπορεί να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, είναι ένα σήμα του σκέιτμπορντ που έχει πάνω της, το οποίο πιθανότατα σημαίνει πως ιδιοκτήτης είναι αθλητής του σκέιτμπορντ.

Υποψίες για... fake μετάλλιο

Ο Ερνστ προσπάθησε, όπως είπε, να έρθει σε επαφή με τον Αμερικανοαυστραλό Κίγκαν Πάλμερ που κέρδισε μετάλλιο στην διοργάνωση, αλλά χωρίς επιτυχία. Εκτός του μεταλλίου, στην τσάντα βρέθηκαν ρούχα άνδρα με λευκά και μπλε χρώματα, που πιθανότατα σημαίνει πως πρόκειται για Αμερικανό αθλητή.

«Δεν έχω ιδέα σε ποιον ανήκει το μετάλλιο, αλλά δεν θέλω να κατηγορηθώ για κλοπή. Το μετάλλιο δεν είχε καν προστατευτική θήκη» είπε επίσης ο Ερνστ που επικοινώνησε και με το αεροδρόμιο, αλλά ούτε από εκεί έχει γίνει κάποια αναφορά για απώλεια βαλίτσας με μετάλλιο.

Πάντως δεν είναι λίγοι αυτοί που κατηγορούν τον συγκεκριμένο άνδρα για fake μετάλλιο και πως ανάρτησε το βίντεο για να αποκτήσει δημοσιότητα. Και αυτό δείχνει ως ένα πιθανό σενάριο καθώς από τα 4 χρυσά που δόθηκαν, τα τρία… έμειναν στην Ιαπωνία, ενώ το τέταρτο ήταν του Κίγκαν Πάλμερ. Και το γεγονός ότι κανείς δεν έχει καταγγείλει πως έχασε το μετάλλιό του, ενισχύει αυτή την θεωρία...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα