Ολυμπιακοί Αγώνες: Εφοδος της αστυνομίας στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής στο Παρίσι

Κτίριο της Οργανωτικής Επιτροπής στο Παρίσι με μοβ φόντο

bet365

Ξαφνική έφοδο και έρευνα πραγματοποιούν οι αρχές κατά της διαφθοράς στη Γαλλία, στα γραφεία της Ολυμπιακής Επιτροπής «Παρίσι 2023».

Χωρίς να υπάρχει ακόμη ξεκάθαρη αφορμή, η αστυνομία του Παρισιού «εισέβαλε» για έρευνα στα γραφεία της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων.

Οι επικεφαλής της Επιτροπής επιβεβαίωσαν την παρουσία των αρχών στα γραφεία, αναφέροντας απλά πως «συνεργάζονται μαζί τους απόλυτα».

Σύμφωνα με το Γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων, ομάδα ερευνητών κατά οικονομικών εγκλημάτων και διαφθοράς βρίσκεται στο κτίριο όπου κάνει έρευνα, χωρίς ωστόσο να έχει αποσαφηνιστεί αν ψάχνουν κάτι συγκεκριμένο.

«Είναι σε εξέλιξη η έρευνα στα γραφεία μας και συνεργαζόμαστε απόλυτα με όσα ζητούν οι ερευνητές. Δεν υπάρχει άλλο σχόλιο επί του παρόντος» ανέφερε εκπρόσωπος της Επιτροπής.

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι θα διεξαχθούν του χρόνου από τις 26 Ιουλίου ως τις 11 Αυγούστου, ενώ οι Παραολυμπιακοί από τις 28 Αυγούστου ως τις 11 Σεπτεμβρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα