Ολυμπιακοί Αγώνες: Το κτήριο της ελληνικής αποστολής στο Ολυμπιακό χωριό

Newsroom
ολυμπιακο χωριο

bet365

Τις πρώτες εικόνες από το κτήριο στο οποίο θα φιλοξενηθεί η Εθνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού δημοσιοποίησε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Με μία πινακίδα που γράφει "Plase d' Athènes", δηλαδή η θέση της Αθήνας, κοσμείται το κτήριο της ελληνικής αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό του Παρισιού, στο οποίο η ομάδα θα φιλοξενηθεί από τις 24 Ιουλίου έως τις 12 Αυγούστου.

Στην περιοχή του Σεν Ντενί έχει δημιουργηθεί μία ολοκαίνουργια πόλη, στην οποία θα στεγαστούν 10.500 αθλητές και αθλήτριες, οι προπονητές τους αλλά και το staff όλων των ομάδων στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. Κάθε αποστολή καταλαμβάνει από ένα (ή και περισσότερα) κτήρια κατά τη διάρκεια των Αγώνων, με αυτό που φαίνεται στις παρακάτω φωτογραφίες να είναι αυτό της Εθνικής μας ομάδας.

Στο Ολυμπιακό Χωριό, πέρα από τα κτήρια με τα δωμάτια των αθλητών/τριών, υπάρχουν χώροι εστίασης, που θα λειτουργούν 24 ώρες το 24ωρο, μέρη συνάντησης και χαλάρωσης αλλά και ένα κέντρο άθλησης, ένα σούπερ μάρκετ και μέχρι και κομμωτήριο.

Θυμίζουμε πως η ελληνική αποστολή αποτελείται από 101 μέλη σε 17 αθλήματα.

@Photo credits: Hellenic Olympic Committee, Twitter @HellenicOlympic

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα