Ολυμπιακοί Αγώνες: «Πέταξε» για το Παρίσι το τελευταίο μέρος της Team Hellas

Newsroom
H Aντιγόνη Ντρισμπιώτη

bet365

Το τελευταίο γκρουπ της ολυμπιακής ομάδας αναχώρησε για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το τελευταίο μέρος των Ελλήνων αθλητών και αθλητριών που θα πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες αναχώρησε για το Παρίσι το πρωί της Τετάρτης (24/7/).

Με ειδική πτήση τσάρτερ της AEGEAN, του επίσημου χορηγού αερομεταφορών της ελληνικής αποστολής, με την επιγραφή «Πάμε Ελλάδα» ταξίδεψε μεγάλο μέρος της Team Hellas

Συγκεκριμένα από το «Ελ. Βενιζέλος» αναχώρησαν οι εθνικές ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών.

Επίσης από την ομάδα κολύμβησης οι Άννα Ντουντουνάκη, μέλος της Team Future Hallas, Νόρα Δράκου, Γεωργία Δαμασιώτη, Απόστολος Χρήστου, Στέργιος Μπίλας, Βαγγέλης Μακρυγιάννης, Δημήτρης Μάρκος, Απόστολος Σίσκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κωνσταντίνος Εγγλεζάκης, Κωνσταντίνος Στάμου, Ευάγγελος Ντούμας, Οδυσσέας Μελαδίνης, Παναγιώτης Μπολάνος, Kρίστιαν Γκολομέεβ, και ο Απόστολος Παπαστάμος, επίσης μέλος της Team Future Hellas, καθώς και από την καλλιτεχνική κολύμβηση, το ντουέτο των Ευαγγελία Πλατανιώτη και Σοφίας Μαλκογεώργου.

team_hellas


Από την ομάδα στίβου η σημαιοφόρος Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, ο Εμμανουήλ Καραλής, η Αριάδνη Αδαμοπούλου και η Ελένη Πόλακ, αλλά και ο Θοδωρής Τσελίδης από το τζούντο και η Δώρα Γκουντούρα από την ξιφασκία, με την πρωταθλήτρια στη σπάθη γυναικών, που είναι μέλος της Team Future Hellas, να ολοκληρώνει την προετοιμασία της τις προηγούμενες ημέρες στην Ιταλία.

Μαζί τους ταξίδεψαν και οι προπονητές και οι συνοδοί των αθλητών, καθώς και ο αρχηγός αποστολής, Πέτρος Συναδινός μαζί με τον υπαρχηγό Ιάκωβο Φιλιππούση.

Από πλευράς της πολιτείας, στο αεροδρόμιο βρέθηκαν ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης και ο γ.γ. Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

«Αποχαιρετώ εκ μέρους της ελληνικής πολιτείας, τους πρωταθλητές μας. Τα παιδιά που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές μας. Έχουν καταφέρει να βρεθούν στη μεγαλύτερη διοργάνωση του κόσμου.

Τους ευχόμαστε ολόθερμα να πάνε καλά, να χαρούν τους Αγώνες, να αγωνιστούν για τον εαυτό τους, τις οικογένειές τους, τους προπονητές τους και γι αυτό που έχουν στο στήθος τους, το εθνόσημο. Έχουν αποδείξει διαχρονικά ότι τιμούν και ξέρουν να παλεύουν για το εθνόσημου», ανέφερε ο Γιάννης Βρούτσης.

@Photo credits: eurokinissi, Αντώνης Νικολόπουλος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα