Τελετή Έναρξης Ολυμπιακών Αγώνων: Ελάχιστοι αθλητές παραμένουν στο Τροκαντερό

Newsroom
Ελάχιστοι αθλητές παραμένουν στο Τροκαντερό

bet365

Πολλοί αθλητές κι αθλήτριες επιλέγουν να μην παραμείνουν στο Τροκαντερό, μετά την αποβίβασή τους από τις βάρκες, που τους μετέφεραν στον ποταμό Σηκουάνα στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στον ποταμό Σηκουάνα έχει προκαλέσει ποικίλλες αντιδράσεις. Η βροχή που έπεφτε στη μεγαλύτερη διάρκειά της, έκανε δύσκολες τις συνθήκες, κυρίως για τους αθλητές και τις αθλήτριες.

Οι βάρκες που μετέφεραν τα μέλη των εθνικών αποστολών, είχαν για τελικό προορισμό τη γέφυρα στο Τροκαντερό. Εκεί μετά την αποβίβαση το μεγαλύτερο μέρος των αθλητών δεν παρέμειναν στον χώρο, προτιμώντας να αποχωρήσουν.

Ανάμεσά τους και η εθνική ομάδα του μπάσκετ, που πήρε τον δρόμο επιστροφής για τη Λιλ, καθώς το βράδυ του Σαββάτου (27/7, 22:00) υπάρχει η πρεμιέρα για τη φάση των ομίλων με αντίπαλο τον Καναδά.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα