Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Το «ταμείο» των Ελλήνων την Τρίτη (30/7)

Newsroom
 Το «ταμείο» των Ελλήνων στο Παρίσι την Τρίτη (30/7)

bet365

Ο απολογισμός της Team Hellas στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, την Τρίτη 30 Ιουλίου.

Η Τρίτη (30/7) για την ελληνική ομάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι άρχισε κι έκλεισε με επιτυχίες.

Το πρωί ο Στέφανος Ντούσκος εξασφάλισε την παρουσία του στα ημιτελικά του σκιφ ανδρών στην κωπηλασία. Και στο κλείσιμο της ημέρας η εθνική ομάδα πόλο ανδρών νίκησε το Μαυροβούνιο με συνολικό στα πέναλτι με 17-16 για τη δεύτερη νίκη της στο τουρνουά.

Από εκεί και πέρα τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά για τα ελληνικά χρώματα.

  • Η εθνική ομάδα μπάσκετ ανδρών ηττήθηκε από την Ισπανία με 84-77, στη Λιλ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου.
  • Στην κολύμβηση η εθνική ομάδα στα 4Χ200μ. ελεύθερο ανδρών (Δημήτρης Μάρκος, Κώστας Εγγλεζάκης, Κώστας Στάμου, Ανδρέας Βαζαίος) τερμάτισαν πέμπτοι στην 2η προκριματική σειρά με 7:09.60 και κατέλαβαν την 11η θέση στο σύνολο,
  • Στο τένις η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε από την Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ με 2-1 σετ στο μονό και μετά με συμπαίκτρια τη Δέσποινα Παπαμιχαήλ, ηττήθηκαν από τις Αμερικανίδες Ντανιέλ Κόλινς και Ντεζιρέ Κράβτσικ με 2-0 στο διπλό γυναικών.
  • Τέλος, ο Βύρων Κοκκαλάνης στη Μασσαλία μετά και την 6η ιστιοδρομία στα iQFOiL βρίσκεται στη 16η θέση της γενικής κατάταξης.
@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα