Ολυμπιακοί Αγώνες: Έχασε το βάθρο λόγω τραυματισμού και σπάραξε στο κλάμα η Μαρίν (vid)

Newsroom
carolina_marin

bet365

Η Καρολίνα Μαρίν στάθηκε πάρα πολύ άτυχη στον ημιτελικό του μπάντμιντον στο μονό γυναικών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς λόγω τραυματισμού έχασε κάθε ελπίδα της για μετάλλιο, με συνέπεια να σπαράζει στο κλάμα.

Στον ημιτελικό του μονού γυναικών στο μπάντμιντον των Ολυμπιακών Αγώνων ανάμεσα σε Καρολίν Μαρίν και Ζιάο Μπινγκ Χε έλαβε χώρα ένα ατυχές συμβάν, με την Ισπανίδα να τραυματίζεται και να αποσύρεται τόσο από το ματς, όσο και από τον μικρό τελικό του αγωνίσματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο αγώνας ήταν στο δεύτερο σετ. Η Ισπανία είχε κατακτήσει το πρώτο σετ με 21-14 και στο δεύτερο είχε πάρει διαφορά τεσσάρων πόντων (10-7). Σε εκείνο το σημείο η Μαρίν, κατά τη διάρκεια του πόντου, φαίνεται να μην πάτησε καλά και με το σκορ να γίνεται 10-8 γύρισε προς τον πάγκο της και έκανε ξεκάθαρο πως δεν μπορεί να συνεχίσει.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε δάκρυα στην απαρηγόρητη Ισπανίδα, η οποία είδε για το... όνειρο για ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες να χάνεται εξαιτίας μας ατυχίας.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα