Ολυμπιακοί Αγώνες: Φάλαινα έκλεψε την... παράσταση στους αγώνες surf

Newsroom
whale

bet365

Μια φάλαινα εμφανίστηκε στους αγώνες surf των Ολυμπιακών Αγώνων, κάνοντας τους θεατές να ξεχνούν τους αθλητές και τις προσπάθειές τους και να δείχνουν τεράστιο ενδιαφέρον για τον... απρόσκλητο επισκέπτη.

Οι αγώνες του surf διεξάγονται στην Ταϊτή και το απόγευμα της Δευτέρας (5/8) κατά τη διάρκεια του ημιτελικού ανάμεσα σε Βραζιλία και Κόστα Ρίκα, μία φάλαινα έκανε την παρουσία της σε απόσταση ασφαλείας, τραβώντας όλα τα βλέμματα και τα φλας.

Στην Ταϊτή, όπου διεξήχθησαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του surf, σχεδόν 10.000 μίλια μακριά από τη διοργανώτρια πόλη του Παρισιού, οι φάλαινες συγκεντρώνονται γύρω από τα νησιά κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος, γέννησης και μετανάστευσης.

Η εμφάνισή της εκεί δεν είναι ασυνήθιστο γεγονός, αλλά όπως ήταν λογικό όλοι έστρεψαν το ενδιαφέρον τους σε αυτή, η οποία έπαιζε στο νερό κάνοντας... βουτιές.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα