Ολυμπιακοί Αγώνες: Παίκτης χόκεϊ της Αυστραλίας συνελήφθη για αγορά κοκαΐνης

Newsroom
hockey

bet365

Ένα μέλος της ανδρικής ομάδας χόκεϊ της Αυστραλίας που συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες συνελήφθη από τη γαλλική αστυνομία για αγορά ποσότητας κοκαϊνης.

Σοκ επικρατεί στην ομάδα χόκεϊ της Αυστραλίας και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού μετά τη σύλληψη ενός αθλητής για αγορά κοκαϊνης.

Αναλυτικότερα σύμφωνα με την εισαγγελία του Παρισιού, «αστυνομικοί που υπήρξαν μάρτυρες αγοροπωλησίας κοκαϊνης, στην είσοδο ενός κτιρίου στο 9ο διαμέρισμα (σ.σ. του Παρισιού), τη νύχτα της 6ης προς 7 Αυγούστου, συνέλαβαν τον πωλητή, γεννημένο τον Δεκέμβριο του 2006, και τον αγοραστή, γεννημένο τον Σεπτέμβριο του 1995 στην Αυστραλία».

Η Ολυμπιακή Επιτροπή της Αυστραλίας επιβεβαίωσε ότι αθλητής της ομάδας βρίσκεται υπό κράτηση, χωρίς όμως να αναφέρει το λόγο της σύλληψής του, ενώ τονίσε ότι φρόντισε για την υποστήριξή του.

Τα Γαλλικά ΜΜΕ, αναφέρουν ότι η σύλληψη αφορούσε την αγορά ενός γραμμαρίου κοκαϊνης.

Να θυμίσουμε ότι ανδρική ομάδα χόκεϊ της Αυστραλίας έχει ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της στους Ολυμπιακούς Αγώνες από την Κυριακή (4/8), όταν ηττήθηκε 2-0 από την Ολλανδία στον προημιτελικό.

Επιμέλεια: Μάρθα Χωριανοπούλου

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα