Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα με τις ελληνικές συμμετοχές σήμερα (9/8)

Newsroom
koyroygklieb

bet365

Λίγες, αλλά καλές είναι οι συμμετοχές της Ελλάδας την Παρασκευή (9/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, με τα βλέμματα να πέφτουν σε πάλη, καλλιτεχνική κολύμβηση, πόλο και 10χλμ open water.

Από πολύ πρωί ξεκινάει η ελληνική αποστολή τις συμμετοχές της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι με τον Άλκη Κυνηγάκη να βουτάει στο Σηκουάνα για τα 10χλμ open water.

Στη συνέχεια ο Νταουρέν Κουρουγκλίεβ μπαίνει ξανά στη... μάχη για τους αγώνες ρεπεσάζ, όπου θα βρεθεί αντίπαλος με τον Αυστραλό Τζέιντεν Λόρενς. Εκεί ο Έλληνας αθλητής της πάλης, εφόσον περάσει θα διεκδικήσει ένα χάλκινο μετάλλιο με τον νικητή του αγώνα του Αλεξάντερ Ρόμπερτ Μουρ (Καναδάς)-Τζαβράιλ Σαπίεφ (Ουζμπεκιστάν).

Για τα 74 κιλά της ελευθέρας, ξεκινάει τους αγώνες του και ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κόντρα στον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν.

Το απόγευμα η Εθνική Ελλάδας στο πόλο ανδρών θα παίξει κόντρα στην Αυστραλία για την κατάταξη θέσεων από 5-8, ενώ το πρόγραμμα των ελληνικών συμμετοχών θα... κλείσει το ντουέτο της καλλιτεχνικής κολύμβησης Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου - Ευαγγελία Πλατανιώτη.

Αναλυτικά οι ελληνικές συμμετοχές στους Ολυμπιακούς Αγώνες

8:30 10χλμ open water - Άλκης Κυνηγάκης 8:30

12:00 Πάλη - Νταουρέν Κουρουγκλίεβ - Τζέιντεν Λόρενς

12:00 Πάλη - Γιώργος Κουγιουμτσίδης - Βίκτορ Ρασάντιν

19:00 Πόλο - Ελλάδα - Αυστραλία

20:30 Καλλιτεχνική Κολύμβηση - Ντουέτο (Σοφία Ευαγγελία Μαλκογεώργου, Ευαγγελία Πλατανιώτη)

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα