Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Τομ Κρουζ πήρε τη σημαία και την πήγε στο... Χόλιγουντ

Βασίλης Μπαλατσός
tom olybiakoi

bet365

Λίγο πριν το φινάλε της τελετής λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων ο Τομ Κρουζ εμφανίστηκε... από αέρος στο «Stade de France» και πήρε τη σημαία της διοργάνωσης για να την πάει στις ΗΠΑ.

Ο Τομ Κρουζ ήταν ο μεγάλος special guest στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ έπεσε από την κορυφή του «Stade de France», έκλεψε την εμβληματική σημαία της διοργάνωσης και την μετέφερε στις ΗΠΑ, όπου θα φιλοξενηθούν οι Αγώνες του 2028.

Σε ένα σκηνικό μεταξύ... Top Gun και Mission Impossible ο 62χρονος ηθοποιός ανέβηκε σε μηχανή, πήρε τη σημαία σε αεροπλάνο και έκανε ελεύθερη πτώση στο Hollywood sign το οποίο «έντυσε» στα χρώματα των Ολυμπιακών Αγώνων.

To φινάλε αυτού του show δόθηκε στην Καλιφόρνια με τους Red Hot Chili Pepper, την Μπίλι Άιλις, τον Snoop Dogg και τον Dr. Dre να τραγουδούν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα