Ολυμπιακοί Αγώνες, Παραολυμπιακοί Αγώνες: «Έσπασαν» το ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων

Newsroom
olympic_games_paris

bet365

Ρεκόρ πώλησης εισιτηρίων έκαναν οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές την Κυριακή (8/9).

Το ρεκόρ σε πωλήσεις εισιτηρίων των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου... έσπασαν αυτοί στο Παρίσι, με 1,1 εκατομμύρια περισσότερες πωλήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές οι Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Παρίσι έκαναν πωλήσεις 12 εκατομμυρίων εισιτηρίων. Αναλυτικότερα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες της γαλλικής πρωτεύουσας «κόπηκαν» 9,5 εκατομμύρια εισιτήρια και στους Παραολυμπιακούς 2,5 εκατομμύρια.

Από την άλλη, στην αγγλική πρωτεύουσα πουλήθηκαν 8,2 εκατομμύρια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ 2,7 εκατομμύρια κόσμος αγόρασε εισιτήριο για τους Παραολυμπιακούς με το σύνολο να φτάνει στα 10,9 εκατομμύρια.

Σημειώνεται πως το βράδυ της Κυριακής (9/9, 21:00 ώρα Ελλάδας) είναι προγραμματισμένη η τελετή λήξη των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα