Παραολυμπιακοί Αγώνες: Για το χάλκινο θα αγωνιστεί ο Πολυχρονίδης

Newsroom
polychronidis

bet365

To 7o Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του θα διεκδικήσει σήμερα στις 19:10 ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην κατηγορία BC3 του μπότσια.

Ο 43χρονος Έλληνας πρωταθλητής, διεκδικεί να γράψει ιστορία καθώς αν επικρατήσει στον μικρό τελικό επί του Πολωνού, Ντάμιαν Ισκρίτσκι θα κατακτήσει το 7o μετάλλιο στο σύνολο και 4ο του σε ατομικό αγώνισμα στο μπότσια. Ένα κατόρθωμα ιδιαίτερα σπάνιο τόσο στους Παραολυμπιακούς όσο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Εξίσου μοναδικό κατόρθωμα και το γεγονός πως από το 2008 ο αθλητής θρύλος στο παγκόσμιο μπότσια, βρίσκεται μόνιμα στο βάθρο των Παραολυμπιακών Αγώνων.
Ξεκίνησε το 2008 στο Πεκίνο κερδίζοντας το πρώτο του ατομικό που ήταν αργυρό, συνέχισε στο 2012 στο Λονδίνο όπου ήταν χρυσός Παραολυμπιονίκης στα μεικτά ζευγάρια και το 2016 επέστρεψε από το Ρίο με ένα αργυρό στο ατομικό και ένα χάλκινο στα ζευγάρια.


Στην 36η θέση ο Γιαννουκάρης

Ο Παναγιώτης Γιαννουκάρης πήρε μέρος στον προκριματικό στα 10μ. αεροβόλο τουφέκι SH2 στη σκοποβολή και με επίδοσξη 618,4 κατέλαβε την 36η θέση στην κατάταξη.

@Photo credits: Hellenic Paralympic Committee

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα