Πολυχρονίδης: Το φιλί της επιτυχίας και τα όνειρα για το 8ο παραολυμπιακό μετάλλιο

Newsroom
Το φιλί της επιτυχίας κ

bet365

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης και η ramp operator και σύζυγός του, Κατερίνα Πατρώνη, πανηγύρισαν με τον δικό τους τρόπο το 7ο μετάλλιο στο μπότσια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης πέτυχε τον στόχο του φθάνοντας στο Παρίσι, η κατάκτηση του 7ου συνολικά μεταλλίου στο μπότσια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είναι γεγονός με την 3η θέση στην κατηγορία BC3.

Ο Πολυχρονίδης νίκησε στο tie break τον Πολωνό, Νταμιάν Ισκρίτσκι και τη στιγμή ολοκλήρωσης του μικρού τελικού, η ramp operator και σύζυγός του, Κατερίνα Πατρώνη χάρισε στον παραολυμπιονίκη το φιλί της επιτυχίας.

Μετά, στις πρώτες του δηλώσεις, ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, έθεσε το νέο του στόχο στο Παρίσι, το μετάλλιο και στα ζευγάρια στην κατηγορία BC3.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Aπό τον πρώτο αγώνα στον όμιλο ήταν πολύ δύσκολο, κάθε παιχνίδι είναι πενήντα - πενήντα, είμαι πάρα πολού ευτυχισμένος που κατέκτησα ένα μετάλλιο. Οπως το λέω πάντα, η πρώτη θέση μέχρι την 8η μπορεί να κριθεί σε μια βολή, πήρα το έβδομο, μπορεί να μην πήρα το χρυσό, ξέροντας όμως τη δυσκολία του παιχνιδιού είμαι τρελά ευτυχισμένος.

Ήρθαμε στο Παρίσι για το έβδομο μετάλλιο, γιατί όχι και για το όγδοο στο επόμενο αγώνισμα. Πάντα από το 2006 και παίζω για τη νίκη, όμως δεν μπορείς πάντα να νικάς. Είναι σημαντικό να παραμένεις στην κορυφή, συνεχίζουμε δυνατά».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα