Ρούντιγκερ: «Θα διαλύσω τον Μπαπέ, αν παίξουμε στον τελικό του Champions League»

Βασίλης Μπαλατσός
ΑΝΤΟΝΙΟ ΡΟΥΝΤΙΓΚΕΡ

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αντόνιο Ρούντιγκερ, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε σε ενδεχόμενο τελικό με την Παρί Σεν Ζερμέν και... προειδοποίησε τον Κιλιάν Μπαπέ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μάντσεστερ Σίτι και πλέον καλείται να περάσει την Μπάγερν Μονάχου για να προκριθεί στον τελικό του «Wembley» και να διεκδικήσει το 15ο Champions League της ιστορίας της. Στο άλλο bracket θα αναμετρηθούν η Παρί Σεν Ζερμέν με την Ντόρτμουντ, με τους Παριζιάνους να είναι το φαβορί.

Ο κεντρικός αμυντικός της Βασίλισσας, Αντόνιο Ρούντιγκερ, μίλησε στο κανάλι Carre του YouTube, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο ενός τελικού της Ρεάλ με τους Παριζιάνους και έστειλε... απειλητικό μήνυμα στον Κιλιάν Μπαπέ.

«Εάν παίξουμε απέναντί του στον τελικό; Θα νικήσουμε. Εάν πάει να με ντριμπλάρει; Θα τον διαλύσω», είπε γελώντας ο Γερμανός στόπερ και συμπλήρωσε: «Κέρδισε το Μουντιάλ στα 18 του χρόνια, αυτό τον κάνει πολύ ξεχωριστό. Μπορεί να γίνει ο καλύτερος Γάλλος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, ακόμα δεν είναι όμως. Για μένα είναι ο Ζιντάν».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα