Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο «σφυρί» ολόκληρο το ρόστερ εκτός από τρεις διασωθέντες

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο «σφυρί» ολόκληρο το ρόστερ εκτός από τρεις διασωθέντες

Νίκος Κικίδης
Μπρούνο Φερνάντες

bet365

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει ολοκληρωτικό ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, με τους Μέινου, Χόιλουντ και Γκαρνάτσο να είναι οι μοναδικοί με εγγυημένο μέλλον στο Μάντσεστερ.

Ο τελικός του FA Cup είναι το μοναδικό «κλαδί» από το οποίο μπορεί να πιαστεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να περισώσει ό,τι μπορεί από μια απογοητευτική σεζόν που πλησιάζει προς το τέλος της.

Το τρένο για το Champions League έχει αναχωρήσει προ πολλού, η πορεία στην Ευρώπη ήταν αποκαρδιωτική με αποκλεισμό από τη φάση των ομίλων και για ακόμα μια χρονιά η καταχνιά έχει σκεπάσει εξ ολοκλήρου το «Ολντ Τράφορντ».

Με την είσοδο του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ και της INEOS ωστόσο στα διοικητικά, στη Γιουνάιτεντ ποντάρουν σε δομικές αλλαγές που θα αποτελέσουν την αφετηρία για ένα καλύτερο μέλλον. Σύμφωνα λοιπόν με την «Telegraph» οι Κόκκινοι Διάβολοι είναι ανοικτοί να πουλήσουν οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, εκτός από τρία ονόματα.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους Κόμπι Μέινου, Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και Ράσμους Χόιλουντ, οι οποίοι αποτελούν τους... εκλεκτούς του ρόστερ και θα παραμείνουν οπωσδήποτε και τη νέα σεζόν. Ονόματα ωστόσο όπως οι Μάρκους Ράσφορντ και Μπρούνο Φερνάντες δεν έχουν εγγυημένο μέλλον στο Μάντσεστερ, καθώς η νέα διοίκηση επιθυμεί ένα ολοκληρωτικό ξεσκαρτάρισμα που θα δώσει πνοή ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα