Μαρτσούκος: «Είναι λίγοι οι φάκελοι που έχουν πάει φέτος, θέλουμε να τελειώνουμε με αυτή τη ρετσινιά»

Newsroom
martsoukos eurokinisi.jpg

bet365

Ο Πέτρος Μαρτσούκος, πρόεδρος της Super League 2, μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην κατηγορία, τα οικονομικά της δεδομένα και όχι μόνο.

Για την κατάσταση που επικρατεί στη Super League 2 και τα οικονομικά δεδομένα της κατηγορίας, μίλησε ο Πέτρος Μαρτσούκος, πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής, στο Metropolis.

Αναλυτικά τα όσα είπε
Για τα χειραγωγημένα παιχνίδια:
«Είναι λίγοι οι φάκελοι που έχουν πάει φέτος. Θέλουμε να τελειώνουμε με αυτή τη ρετσινιά. Η λίγκα βιντεοσκοπεί όλα τα παιχνίδια ανεξάρτητα αν καλύπτονται τηλεοπτικά. Θέλουμε να δείξουμε ότι θέλουμε ένα υγιές πρωτάθλημα».

Για τον αριθμό των ομάδων την επόμενη σεζόν: «Την επόμενη χρονιά δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Θα είμαστε από 18 έως 20 ομάδες και δεν είναι γνωστό αν θα έχουμε δυο ομίλους. Στη μείωση των χειραγωγημένων και της ανταγωνιστικότητας δεν παίζει ρόλο ο αριθμός των ομάδων, αλλά ο τρόπος με τον οποίο γίνεται το πρωτάθλημα. Είχα πει από την πρώτη φορά ότι θα πρέπει να υπάρχουν 16 ομάδες. Είναι άδικο να ανεβαίνει μόνο ένας, όπως και τα χρήματα που δίνονται στη Super League 2».

Για τα τηλεοπτικά έσοδα: «Δεν έχουμε τηλεοπτικά έσοδα. Η ΕΡΤ είναι δημόσιο κανάλι, αλλά με τη λίγκα αρνήθηκε να κάνει συμβόλαιο. Υπήρχε μια στοχοποίηση για τη Super League 2, δεν ήθελαν να δώσουν χρήματα. Από το στοίχημα προέκυψαν γύρω στις 151 χιλιάδες και ευχαριστούμε τον κ. Βρούτση που ανέβασε το ποσοστό. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερο».

@Photo credits: eurokinissi
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα