Τέρζιτς: «Εκπληκτικός προπονητής ο Ενρίκε, στόχος να πάρουμε προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς»

edin_terzic_dor_psg

bet365

Ο Τέρζιτς στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού της Ντόρτμουντ με την Παρί για το Champions League, χαρακτήρισε τον Ενρίκε ως εκπληκτικό προπονητή και τόνισε πως στόχος των Βεστφαλών είναι να πάρουν προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς.

Ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου ενόψει του ημιτελικού των Βεστφαλών απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν για το Champions League, χαρακτήρισε τον Λουίς Ενρίκε ως εκπληκτικό προπονητή και τόνισε πως στόχος της ομάδας του είναι να πάρει προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στο «Παρκ Ντε Πρενς».

Αναλυτικά όσα είπε ο Τέρζιτς:

«Στο ποδόσφαιρο τα πάντα είναι πιθανά. Μας περιμένουν δύο παιχνίδια 180 λεπτών, όπου θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά για να φτάσουμε στο όνειρό μας. Θα είμαστε η ομάδα με τη μικρότερη εμπειρία αλλά και εκείνη με τη μεγαλύτερη πείνα. Θα είναι μία ξεχωριστή νύχτα για εμάς.

Ο ξεκάθαρος στόχος είναι να κερδίσουμε ένα μικρό αβαντάζ την Τετάρτη (01/05, 22:00). Δεν με ενδιαφέρει για το ποιος είναι το φαβορί, είμαστε έτοιμοι. Εκείνη η ήττα στο σπίτι τους μας άφησε με πικρή γεύση στο στόμα, είχαμε δημιουργήσει πολύ λίγες ευκαιρίες για γκολ.

Η ρεβάνς αντίθετα ήταν ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Τώρα είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε ξανά αυτό το εμπόδιο. Έχουν έναν εκπληκτικό προπονητή όπως ο Λουίς Ενρίκε και το πλάνο τους, τους επιβάλλει εδώ και 10 χρόνια να κερδίσουν το Champions League».

Για τον Κιλιάν Μπαπέ τόνισε: «Ο Μπαπέ; Εάν επικεντρωθείς μόνο σε αυτόν, μπορεί να σου κάνουν ζημιά οι άλλοι. Έχουν απίστευτη ποιότητα. Ο στόχος είναι να αποκτήσουμε ένα μικρό αβαντάζ ενόψει της ρεβάνς. Ο στόχος είναι να μην επικεντρωθούμε σε 1 ή 2 παίκτες, θα πρέπει να εστιάσουμε στην μπάλα, το κλειδί είναι να έχουμε την κατοχή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα