Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στην έδρα της Άστον Βίλα

Ολυμπιακός: Συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι στην έδρα της Άστον Βίλα

Newsroom
ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό πως συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων για όσους οπαδούς ταξιδέψουν στο Μπέρμιγχαμ για το ματς με την Άστον Βίλα.

Λίγα 24ωρα έμειναν για την ιστορική στιγμή όπου ο Ολυμπιακός θα παίξει σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και θα φιλοξενηθεί από την Άστον Βίλα στην Αγγλία.

Οι Πειραιώτες έκαναν γνωστό πως η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί και την Μ. Τρίτη (30/04) για όσους οπαδούς ταξιδέψουν στο Μπέρμιγχαμ. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακός δικαιούται κάτι παραπάνω από 2.000 εισιτήρια.

Αναλυτικά:

«H ΠΑΕ Ολυμπιακός, για τον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης του UEFA Conference League απέναντι στην Aston Villa που θα διεξαχθεί στο «VILLA PARK» την Πέμπτη 02/05/2024 στις 20:00 (τοπική ώρα), ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί την Τρίτη 30/04 (10:00 – 17:00 ή έως την εξάντλησή τους), από τα εκδοτήρια της θύρας 25 του Σταδίου Γ. Καραϊσκάκης.

Κάθε φίλαθλος για να προμηθευτεί εισιτήριο είναι απαραίτητο να επιδείξει την κάρτα φιλάθλου του, το διαβατήριο του και την αεροπορική ή την ξενοδοχειακή του κράτηση.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 25€ και ο τρόπος πληρωμής είναι ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΑ».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα