ΑΠΟΕΛ: Ενώνουν δυνάμεις στην ομάδα

ΑΠΟΕΛ: Ενώνουν δυνάμεις στην ομάδα

Newsroom
apoel_30
Στον ΑΠΟΕΛ, η απογοήτευση από την ήττα στο ντέρμπι με την Ομόνοια έχει παρέλθει και οι στόχοι της ομάδας έχουν πλέον επικεντρωθεί στον καθοριστικό τελικό πρωταθλήματος του Σαββάτου 11 Μαΐου εναντίον της ΑΕΚ στο στάδιο ΓΣΠ. Η αντίδραση των οπαδών ήταν άμεση και ένθερμη, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται σε χρόνο ρεκόρ εφτά ωρών, καταρρίπτοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Ομόνοιας από τη σεζόν 2010-11 σε εντός έδρας παιχνίδια σε μία ποδοσφαιρική περίοδο.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε το sold out του αγώνα με την επιθυμία ότι οι παίκτες θα παρουσιαστούν στο παιχνίδι με απόλυτη συγκέντρωση και πάθος, ώστε να επιτύχουν τη νίκη ή την ισοπαλία που θα τους εξασφαλίσει τον τίτλο. Η προετοιμασία θα ξεκινήσει αμέσως μετά τις εορτές του Πάσχα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, με την ενέργειά τους και την πίεση που ασκούν, έχουν ξεκάθαρες προσδοκίες από τους παίκτες να διατηρήσουν την ένταση και τη δύναμη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, διεκδικώντας κάθε φάση με πλήρη αφοσίωση. Ο προπονητής Σα Πίντο και οι συνεργάτες του είναι έτοιμοι να οδηγήσουν την ομάδα σε αυτή την κρίσιμη αναμέτρηση, υποσχόμενοι να βάλουν σε εφαρμογή τακτική που θα εκμεταλλεύεται τις δυνάμεις του ΑΠΟΕΛ και να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους ανάλογα με την αντίδραση της ΑΕΚ.

Οι Τσεμπάκ και Κοσταντίνοφ, που θα αγωνιστούν χωρίς το βάρος της ποινής των καρτών, αναμένεται να είναι πιο δραστήριοι στον αμυντικό τομέα, προσφέροντας την απαραίτητη σταθερότητα. Αυτό το παιχνίδι θα δοκιμάσει όχι μόνο την τακτική αντοχή του ΑΠΟΕΛ, αλλά και την ψυχολογική τους δύναμη να ξεπεράσουν τις πρόσφατες δυσκολίες και να επικεντρωθούν στο να κερδίσουν τον τίτλο. Η διάθεση για επιτυχία είναι έντονη και όλοι στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ γνωρίζουν ότι το μέλλον της σεζόν εξαρτάται από το αποτέλεσμα αυτού του παιχνιδιού.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα