Super League 2 - Play Off: Η Athens Kallithea «αγκάλιασε» την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια μετά το διπλό στη Νίκαια

Newsroom
ελλαδα

bet365

Η Athens Kallithea... αγκάλιασε την άνοδο στη Stoiximan Superleague καθώς κατάφερε να φύγει από την έδρα του Ιωνικού χάρη στα δύο γκολ του Λουκίνα (0-2).

Όλο και πιο κοντά στην ιστορική επιστροφή στη Stoiximan Superleague βρίσκεται η Athens Kallithea μετά το διπλό στην έδρα του Ιωνικού (0-2) χάρη στα δύο γκολ του Γιάννη Λουκίνα.

Οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές καλές στιγμές στα πρώτα λεπτά, καθώς περιορίστηκαν στις δυνατές μονομαχίες και τα μαρκαρίσματα, ωστόσο τα πράγματα έγιναν πολύ δύσκολα για τον Ιωνικό.

Συγκεκριμένα ο Τασουλής αντίκρισε μέσα σε λιγότερο από πέντε λεπτά δύο κίτρινες κάρτες για φάουλ, με αποτέλεσμα ο έμπειρος μπακ να αφήσει την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 40'.

Πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα και με τον συνήθη ύποπτο άνοιξαν το σκορ στο 45'. Βέβαια για να συμβεί αυτό, χρειάστηκε το μεγάλο λάθος του Ζάχαβι, οποίος έκανε κακή πάσα προς τον Γκέλιο, ο Λουκίνας πίεσε και κατάφερε να σκοράρει.

Η Athens Kallithea έφτασε μία... ανάσα από το δεύτερο γκολ στο 55' αλλά το οριζόντιο δοκάρι δεν επέτρεψε στον Ντεμέτριους να πετύχει ένα τρομερό γκολ με πλασέ.

Εν τέλει, με το 7ο γκολ σε έξι παιχνίδια στα play off της Super League 2 από τον Γιάννη Λουκίνα στο 90+2', η Athens Kallithea... υπέγραψε μία δύσκολη νίκη στην έδρα του Ιωνικού με 0-2 και έτσι αύξησε ξανά τη διαφορά στο +6.

Την επόμενη αγωνιστική, η Athens Kallithea φιλοξενεί τα Χανιά που είναι στη 2η θέση και το μόνο που χρειάζεται είναι ένας βαθμός στα επόμενα δύο παιχνίδια ή να μην κάνει το 2/2 η ομάδα της Κρήτης, για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Ιωνικός: Γκέλιος, Τασουλής, Πογοσιάν (80′ Γουακάσο), Σαλίνας, Γιακουμάκης, Γκίνη (46′ Σερπέζης), Ιωαννίδης (71′ Λινάρδος), Ούγκο Σόουζα, Μπορτναγκαράι, Δρίτσας, Ζάχαβι (46′ Οικονομόπουλος)

Athens Kallithea: Κότσαρης, Μεχίας, Τσιβελεκίδης (33′ Μαρότα), Καινούργιος (46′ Μανθάτης), Ουές, Ματίγια, Νταμιάν Σίλβα, Μουστακόπουλος (66′ Τόρρες), Ντεμέτριους (66′ Μουτίνιο), Κυνηγόπουλος (17′ Βασιλόγιαννης), Λουκίνας

Πρόγραμμα και αποτελέσματα 7ης αγωνιστικής play off Νοτίου Ομίλου

Κυριακή 28/4
Χανιά - Καλαμάτα 2-0

Μ. Δευτέρα 29/4
Ιωνικός - Athens Kallithea 0-2

Η βαθμολογία

1. Athens Kallithea 37 (6 ματς)
-----------------------------
2. Χανιά 31 (6 ματς)
3. Ιωνικός 27 (6 ματς)
4. Ηλιούπολη 25 (5 ματς)
5. Καλαμάτα 19 (5 ματς)

@Photo credits: INTIME
 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα