Stoiximan Super League 1: Ποιός θεωρείτε ότι θα πάρει το Πρωτάθλημα; (poll)

Το Big 4

bet365

Μετά το πέρας της 8ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League 1 η αγωνία χτυπάει... κόκκινο για τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος!

Οι ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κατά σειρά συνθέτουν την πρώτη τετράδα του Πρωταθλήματος μετά τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής των Play Off της Stoiximan Super League 1. Η ΑΕΚ που ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ έχει 75 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ 71 με έναν αγώνα λιγότερο, ο ΠαναΘηναϊκός που έχασε από τον Αρη έχει 71 και ο Ολυμπιακός 70 επίσης με μία αναμέτρηση λιγότερη.

Στην πιο δύσκολη θέση απ' όλους είναι ο Παναθηναϊκός βέβαια μετά την ήττα του από τον Αρη. Μπορείτε να δώσετε τη ψήφο σας στο σχετικό poll του Gazzetta ενόψει των ερχόμενων άκρως συναρπαστικών αγωνιστικών των Play Off που θα αναδείξουν και τον φετινό Πρωταθλητή!

Loading...

Τα επόμενα ματς των Play Off

12 Μαϊου: ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20.00. εξ' αναβολής της 5ης αγωνιστικής)

9η αγωνιστική

15 Μαϊου:

20.00: Ολυμπιακός - ΑΕΚ

20.00: ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

20.00: Λαμία - Αρης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα