ΟΦΗ: Πρόβλημα με τον Μεγιάδο

ΟΦΗ: Πρόβλημα με τον Μεγιάδο

Newsroom
Πρόβλημα με τον Μεγιάδο για τον ΟΦΗ

bet365

Ο Μιγκέλ Μεγιάδο αποχώρησε από την προπόνητη των Κρητικών, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις και η κατάστασή του για το ματς με τον Παναιτωλικό θα επανεκτιμάται μέρα με την μέρα.

Μ' ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του ΟΦΗ την Τρίτη (07/05), αφού ο Μιγκέλ Μεγιάδο ένιωσε ενοχλήσεις στο γόνατο του δεξιού του ποδιού και δεν μπόρεσε να προπονηθεί.

Η κατάτασταση του Αργεντινού αμυντικού μέσου θα επανεκτιμάται μέρα με την ημέρα για να κριθεί αν θα είναι διαθέσιμος στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Παναιτωλικό στο «Γεντί Κουλέ» το Σάββατο (11/05-20:00).

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παιχνίδια κατοχής, ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι. Οι Λερόι Αμπάντα και Ανδρέας Αδαμάκης συνέχισαν θεραπεία. Επόμενη προπόνηση για τους Κρητικούς την Τετάρτη (8/5), στις 10:30.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα