ΟΦΗ: Ο Γιαννούλης σταματάει το ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Ο Γιαννούλης σταματάει το ποδόσφαιρο

Newsroom
gdf

bet365

Ο Κώστας Γιαννούλης πήρε την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του και το ΟΦΗ-Παναιτωλικός θα είναι το τελευταίο ματς της καριέρας του.

Την απόφαση να «κρεμάσει» τα παπούτσια του πήρε ο Κώστας Γιαννούλης και έτσι ο 36χρονος αμυντικός του ΟΦΗ θα τερματίσει τη μεγάλη και πλούσια καριέρα του.

Στους Κρητικούς πήγε τον Γενάρη του 2019 και ήταν η πρώτη μεταγραφή της εποχής Μπούση, ενώ παλαιότερα έπαιξε μεταξύ άλλων σε Ολυμπιακό, Ηρακλή, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολη αλλά και στη γερμανική Κολονία.

Συνολικά μετρά 417 επίσημες συμμετοχές σε όλες τις κατηγορίες και διοργανώσεις, ενώ με τους «ερυθρόλευκους» κατέκτησε τη σεζόν 2014/15 το νταμπλ εκείνης της περιόδου.

Ο Τραϊανός Δέλλας που μίλησε στα media μετά τη σημερινή (8/5) προπόνηση του ΟΦΗ ζήτησε από τους φίλους του club να βρεθούν το Σάββατο στο «Γεντί Κουλέ» και να τον χειροκροτήσουν, στο τελευταίο παιχνίδι της επαγγελματικής του πορείας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα