Ολυμπιακός: Η εκτίμηση για την ενδεκάδα του Μεντιλίμπαρ κόντρα στην ΑΕΚ

ελλαδα

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει του ντέρμπι της ΑΕΚ και σιγά σιγά θα ξεκαθαρίσει η εικόνα για την βασική εντεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.

Μετά την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, τα πράγματα για τον Ολυμπιακό είναι σαφώς πιο δύσκολα καθώς η διαφορά από την ΑΕΚ έμεινε στο -5.

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Ένωση στο «Γ. Καραϊσκάκης» με μοναδικό στόχο τη νίκη και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ έχει αρχίσει να... ξεκαθαρίσει τα πλάνα για την βασική εντεκάδα στο μυαλό του. Δοκιμές πάντως δεν είχαμε ούτε πριν το Ολυμπιακός - ΑΕΚ της Τετάρτης. Είναι δε ιδιαίτερα πιθανό τις τελικές του αποφάσεις να τις πάρει λίγο πριν τον αγώνα αυτόν.

Έχοντας σημαντικές απουσίες όπως τους Ορτέγα, Ρίτσαρντς, Ρέτσο, Ιμπόρα, Ναβάρο και Μασούρα, ο Ισπανός προπονητής αναμένεται - όπως εκτιμάται - να ξεκινήσει με τον Τζολάκη στην εστία και στην άμυνα τους Κίνι, Κάρμο, Βέζο και Ροντινέι. Αυτοί οι παίκτες δείχνουν να είναι σε πρώτο πλάνο.

Στη μεσαία γραμμή η τριάδα θα απαρτίζεται από τον Έσε, τον Όρτα και τον Τσικίνιο ενώ ο Ποντένσε με τον Φορτούνη θα είναι ως εξτρέμ, έχοντας μπροστά τον φορ Ελ Καμπί.

Βέβαια υποψηφιότητα για την εντεκάδα διεκδικεί και ο Άμπι αλλά στη θέση του αριστερού μπακ αντί του Κίνι (μένει να φανεί η κατάσταση του Ισπανού αμυντικού) ενώ τη θέση για παρτενέρ του Κάρμο διεκδικεί και ο Ντόι. Οπότε, η πιθανή εντεκάδα είναι: Τζολάκης - Κίνι (ή Άμπι), Κάρμο, Βέζο (ή Ντόι), Ροντινέι - Έσε, Όρτα, Τσίκινιο - Ποντένσε, Φορτούνης και Ελ Καμπί. Εκτός των άλλων στην αποστολή είναι και ο Γιόβετιτς αλλά και ο Ζέλσον Μαρτίνς.

Αναλυτικά η αποστολή που θα έχει μαζί του ο Μεντιλίμπαρ: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόι, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ζέλσον Μάρτινς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα