F1 - O Νόρις «έσπασε» τα μούτρα του σε πάρτι στην Ολλανδία (vid)

F1 - O Νόρις «έσπασε» τα μούτρα του σε πάρτι στην Ολλανδία (vid)
Ο Βρετανός της McLaren απόλαυσε παραπάνω απ’ όσο χρειαζόταν τις ολιγοήμερες διακοπές του ανάμεσα στους αγώνες της Formula 1 σε Κίνα και Μαϊάμι.

Τραυματισμό στο πρόσωπο - ευτυχώς ελαφρή - υπέστη ο Λάντο Νόρις της McLaren Racing λίγες ημέρες πριν το Grand Prix Μαϊάμι. Ο Βρετανός εθεάθη το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας και αμέσως κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες στα social media.

Συγκεκριμένα ο οδηγός της McLaren ήταν πάνω σε μία βάρκα στην οποία ήταν σε εξέλιξη ένα πάρτι στο πλαίσιο των εορτασμών της Ημέρας του Βασιλιά. Δεν πήγαν όλα όμως όπως θα τα περίμενε ο 24χρονος.

Λίγες ώρες μετά αναρτήθηκαν στα social media φωτογραφίες του Νόρις με επιδέσμους στο πρόσωπο. Όπως αναφέρει το planetf1.com, ο τραυματισμός του προήλθε από σπασμένο γυαλί, κάτι που υποδεικνύει πως οι παρευρισκόμενοι το απόλαυσαν και με το παραπάνω. Από τα βίντεο δεν φαίνεται στο πάρτι να είναι ο Μαξ Φερστάπεν, παρά το γεγονός πως οι δυο τους διατηρούν άριστη σχέση.

Όλα αυτά, λίγες ημέρες προτού ξεκινήσει η αγωνιστική δράση για το Grand Prix Μαϊάμι. Παρά τον τραυματισμό του, ο Νόρις αναμένεται να πάρει κανονικά μέρος στον έκτο αγώνα του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Το συμβάν του έγινε έπειτα από την καλύτερή του εμφάνιση στη φετινή χρονιά, καθώς τερμάτισε 2ος στο Grand Prix Κίνας, πίσω μόνο από τον Φερστάπεν. Πέρα από την εμφάνισή του στον αγώνα της Κυριακής, είχε πάρει την Sprint Pole για τον Αγώνα Σπριντ του Σαββάτου.

O Νόρις είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας οδηγών με 58 βαθμούς.

Ακούστε το νέο podcast του gMotion με την ανάλυση του Grand Prix Κίνας της Formula 1 και όλων των τελευταίων εξελίξεων από το κορυφαίο μηχανοκίνητο σπορ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!