Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟ για την Euroleague

Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟ για την Euroleague

Gazzetta team
Στα πολιτικά δικαστήρια ο ΠΑΟ για την Euroleague
Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει θεσμικό ρόλο στην ΚΑΕ κι εκεί θα βασίσει την υπεράσπιση του στα πολιτικά δικαστήρια.

Το ντου στους διαιτητές του Game 3 με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε... πανάκριβο στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος τιμωρήθηκε απ' την Ευρωλίγκα με πρόστιμο ύψους €150.000 για όσα ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ έγραψαν στο φύλλο αγώνος οι διαιτητές! Στις €180.000 η ζημιά της ΚΑΕ! Διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ.

Οι "πράσινοι" όμως δεν θα καθίσουν με... σταυρωμένα τα χέρια. Ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πως εφόσον από τις 5/12/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έχει καμία διοικητική ή παραγοντική σχέση με την ΚΑΕ, δεν είναι δυνατόν να τιμωρηθεί η ομάδα για τα όσα έγιναν.

Για τον λόγο αυτό η ΚΑΕ σκοπεύει να προσφύγει μέχρι και στα πολιτικά δικαστήρια αναφορικά με την βαριά «καμπάνα» της Ευρωλίγκα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.