Στη Βραζιλία για το τελευταίο τάνγκο η “χρυσή γενιά” των Γκαούτσος (vids)

Στη Βραζιλία για το τελευταίο τάνγκο η “χρυσή γενιά” των Γκαούτσος (vids)

Φάνης Παναγιώτου
Στη Βραζιλία για το τελευταίο τάνγκο η “χρυσή γενιά” των Γκαούτσος (vids)

bet365

Ξεκίνησαν μαζί το 2002, όταν εντυπωσίασαν στην Ιντιανάπολη. Στη Βραζιλία, η… χρυσή γενιά της Αργεντινής έχει την ευκαιρία για την τελευταία της παράσταση!

Πολλοί λένε πως άξιζε το Χρυσό το 2002. Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία έγραψε πως η Αργεντινή τερμάτισε 2η, καθώς ηττήθηκε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου. Αυτή, όμως, ήταν απλά η αρχή για την παρέα των Σκόλα, Τζινόμπιλι, Νοτσιόνι, Πριτζιόνι κι Ομπέρτο!

Στην Αθήνα το 2004 έκαναν το μεγάλο… μπαμ και φόρεσαν το Χρυσό μετάλλιο στο στήθος! Αυτή η φουρνιά των Γκαούτσος είναι μία από τις κορυφαίες μπασκετικές παρέες της ιστορίας του αθλήματος. Και παρά το γεγονός τα χρόνια περνούσαν κι αρκετοί αποχωρούσαν, η Αργεντινή κατάφερε να μείνει στο προσκήνιο. Χάλκινο μετάλλιο το 2008 στο Πεκινό και 4η θέση το 2012 στο Λονδίνο!

Η Vistabet προσφέρει τη δυνατότητα να παρακολουθήσεις ζωντανά τον τελικό που θα δώσει η παρέα του Σκόλα κόντρα στη Βενεζουέλα στον τελικό των Παναμερικανικών Αγώνων.

Μπροστά μας έχουμε τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Εκεί θα είναι το κύκνειο άσμα της συγκεκριμένης φουρνιάς. Ο Σκόλα πήρε από το χέρι την Εθνική της πατρίδας του και την οδήγησε στο Ρίο. Έκανε εξαιρετικό τουρνουά και το επόμενο καλοκαίρι περιμένουμε να τους δούμε ξανά! Πόσοι και ποιοι θα είναι ακόμα δεν το ξέρουμε. Ωστόσο είναι δεδομένο πως αυτή είναι η ευκαιρία τους για έναν τελευταίο χορό...

 

Τελευταία Νέα