Απολογήθηκε ο Ράσελ (vid)

Απολογήθηκε ο Ράσελ (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Απολογήθηκε ο Ράσελ (vid)

bet365

Ο ΝτιΆντζελο Ράσελ απολογήθηκε για το video με τον Νικ Γιανγκ, ωστόσο φαίνεται πως αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα με τους συμπαίκτες του...

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο rookie των Λέικερς ήταν... απομονωμένος, ενώ λίγο αργότερα βγήκε στην επιφάνεια η είδηση πλέον χρειάζεται συνοδεία σεκιούριτι για να μετακινηθεί!

Η κατάσταση για τον ΝτιΆντζελο Ράσελ είναι πολύ άσχημη, με τον ίδιο να απολογείται. «Λυπάμαι για το video που κατέγραψα. Νιώθω απαίσια. Εύχομαι να μην είχε συμβεί ποτέ!»

Ο Κόμπι Μπράιαντ με τη σειρά του υπογράμμισε: «Είναι σκληρό. Έχει πολλά να μάθει. Είμαι σίγουρος πως θα είναι καλύτερος από αυτό στη συνέχεια. Τα παιδιά μαθαίνουν. Άνθρωποι είμαστε. Όλοι κάνουν λάθη...»

Ο Black Mamba φαίνεται πως δεν κρατάει κακία στον νεαρό γκαρντ, ωστόσο ο Ράσελ δεν έχει την εμπιστοσύνη των συμπαικτών του, όπως φαίνεται ξεκάθαρα και στο video.

Όσο για το κοινό των Λέικερς; Τον αποδοκίμασε τόσο κατά την παρουσίαση του, όσο και στη διάρκεια της αναμέτρησης με τους Χιτ (σ.σ. νίκη των Λέικερς με 102-100) δείχνοντας τη δυσαρέσκεια του για το No.2 του NBA draft 2015!

«Πραγματικά δεν μπορώ να δω κάπου τον εαυτό μου χωρίς οι άνθρωπο να με μισούν. Δεν ξέρω. Θα προσπαθήσω να κάνω αυτό για το οποίο είμαι εδώ... Να παίξω μπάσκετ», τόνισε ο Ράσελ.

Ο Μπάιρον Σκοτ, είπε: «Πρέπει να βγει στο παρκέ και παίξει καλά. Έκανε μία αρχή (σ.σ. κόντρα στους Χιτ) και πρέπει να το ξεπεράσουμε, με τον ίδιο να συνεχίζει να δουλεύει, προκειμένου να βελτιωθεί...»

 

NBA Τελευταία Νέα